FASTE ARRANGEMENTER HOS VINSTUEN UNDER TORVET

Har du en idé til arrangementer hos Vinstuen, Under Torvet – så meld endelig ind! Vi forsøger konstant at skabe nye events til gavn for gæsterne, og dit input vil påskønnes!


VIN & VIDEO

Kender du det? Du kigger på billetten. Fast & Furious 21. Stopper de aldrig med at lave film? Du har set de første 20. Du har investeret for meget til at lade være. Kan de ikke bare lave Tokyo Drift igen? En klassiker. Du savner klassikere. Du står med din Pulver-Cola i hånden. Det var ikke helt dét du havde lyst til.

Vi har alle været der! Og Vinstuen vil gerne lave om på det! Vores arrangement Vin & Video afholdes den sidste torsdag hver måned. For 150 kr. får du 2 gode glas vin og en klassisk film på læredet! Men skynd dig, vi har kun 15 pladser. Tilmelding sker gennem en besked til Vinstuen over Facebook:

Næste Vin & Video: https://www.facebook.com/events/598992844256744/


STRIKKE-CAFÉ

Er du vild med at strikke? Nyder du gerne et glimerende glas vin i godt selskab? Så er Vinstuens strikke-café bestemt noget du burde overveje! Hver tirsdag fra 19:30 – 22:00 er Vinstuen indtaget af skønne strikke/hækle-entusiaster der har det gode nærvær og fællesskab på hjerte – måske du kunne tænke dig at blive en del af fællesskabet?