Маска для волос с аргановым маслом Welcos Confume Argan Confume Argan Guld Behandling

Tilbud!

Маска для волос с аргановым маслом Welcos Confume Argan Confume Argan Guld Behandling

|

SKU: u1095

Tags: mini peristaltiske pumpe, maske argan, aloe balm, pumpen stepper, kamoer x1, hair klo lotus, bondegård, brodquin, fine lotus farve, keramisk farve lotus.

kr47.19

Status: På lager

Varebeskrivelse

Welcos bekende argan Guld behandling.Produktet er designet specielt til tørt, sprødt, skadet hår.For bare et par anvendelser, maske vil hjælpe med at udfylde hår med energi, bringe tilbage den tabte glans og silkeagtig, glat langs hele længden.

Masken har en enestående sammensætning, der er baseret på naturlige komponenter: Guld-giver håret en sund glans, en utrolig glans og silkeagtig.Hydrolyseret kollagen-trænger igennem strukturen i håret, aktivt fugtgivende det og har en udglattende effekt.Kokos olie-aktivt nærer og blødgør, hjælper med at fremskynde inddrivelse af hovedbunden.Sød mandel olie-skaber på overfladen af håret en usynlig beskyttende hinde, der forhindrer fordampning af fugt.Argan olie er den mest værdifulde form af olie, der mætter hår og hovedbund med en utrolig række nyttige elementer og vitaminer.

Med regelmæssig brug af masken, dit hår vil igen blive sundt, er lydige og elastisk.Lette konsistens af masken er let distribueres gennem håret, genoprette dem fra rødder til tip.

Anvendelse: Påfør en lille produkt efter brug af shampoo for hele længden af hår og skyl med varmt vand i 3-4 minutter.

Volumen: 200 ml

Specifikation

  • Mængde: 1.
  • Oprindelse: KR(Oprindelse)
  • Element Type: Hår & Hovedbund Behandling
  • NETTO VÆGT: 250g

1 Anmeldelser Маска для волос с аргановым маслом Welcos Confume Argan Confume Argan Guld Behandling

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer