Låsen Krog Pude Kærlighed med Hjerte Pude Tilfælde Pre-Trykt på Lærred Akryl Garn Smækket Krog Pude Kits Hæklet Pude Dække

Låsen Krog Pude Kærlighed med Hjerte Pude Tilfælde Pre-Trykt på Lærred Akryl Garn Smækket Krog Pude Kits Hæklet Pude Dække

|

SKU: u1127

Tags: cross stitch, låsen krog tæppe kits, store hægte krogen tæppe kits, låsen kroge, cross stitch pude, patchwork værktøj, hæklet kat, kustuv pude dække, strik needl, pilows dække.

kr128.03 kr72.96

Status: På lager

Varebeskrivelse

Det er en slags gør-det-selv håndværk kit.Brug din spyd tid til at fuldføre det til at dekorere dit hus eller din bil mere komfortabel.Pre-udskrevne farve, lærred er et af de karakteristika af Præstation Hægte krogen kit.Trykt billede i forvejen på nettet, ikke at tælle antallet af pladser.Det er ikke antallet af gitter kedeligt og i høj grad forkorter tid til jobbet, og forbedrer købere' egen interesse at gøre (DIY) af hænder.Specielt formuleret flot akryl garn, hæklet særligt.Produkter kan være længere tids brug, beskidt, og bare vaske som clothers i vaskemaskine.Det er ekstremt nem at tørre, og derefter så god som ny.Lys farve, lange usege tid, en pude fås i mere end 20 år.Dette er en low-cost marked hægte krogen kit uovertruffen.Achivement Hægte krogen kit kan kaldes "diamant" i denne form for produkt, er også kendt som "diamond hægte krogen kit".

Funktioner

Dette kit vil give dig en pude, der er vidunderligt frodigt og kan være lavet til at passe til enhver indretning motiv Dette kit indeholder en 50% polyester / 50% bomuld, lærred pre-cut garn Hægte Krogen Nålen er inkluderet Pude (Pude) Kernen er IKKE inkluderet mulighederne er forbløffende, at du kan bruge dem på den sofa, seng, eller gøre dem til puder lur-måtter og sædehynde.Illustreret, hvordan at hægte krogen instruktioner og et let-at-følge-diagram.

Meddelelse

Dette er "DIY Ufærdige Sat til at Hægte Krogen Kits", nødt til at være færdige ved dig selv.Det er et håndværk produkt, der er en tilladelig variation 1-5cm i dimensioner lærred.Vær opmærksom på, at farven på lærredet er blot for at vise mønster.Henvises til de etiketter på garn til at finde den rigtige farve til at bruge.

Tillader udskrivning af afvigelsen, hvis der er papir mønster er anderledes med den fortrykte lærred, skal du følge lærred.

Produkt Billede

Broderi Tråde

Pre-Udskrevne Farve Lærred

Produkt Detaljer

Instruktion Diagram

Alt Om Kits

Arbejder Skridt

1. Åbne pre-trykt lærred, se farvekort og lærred til at vælge farven.

2. Start den første gitter, hvor du gerne med lås værktøj.

3. Bare sy den vandrette linje i hvert grid, ikke sy den lodrette linje.

4. Vær forsigtig, når du sy kanten af lærredet til at invoid at omplacere base.

5. Vær opmærksom på, at farven på lærredet er blot for at vise mønster.Henvises til de etiketter på garn til at finde den rigtige farve til at bruge.

6. Tillader udskrivning af afvigelsen, hvis der er papir mønster er anderledes med den fortrykte lærred, skal du følge lærred.

Færdige Produkter

Om Pakning

Din Feedback

Din tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores varer, bedes du venligst give os 5 stjerne positiv feedback.Hvis du har problemer, bedes du venligst kontakt med os først, vi vil løse problemet med vores bedste service.Vær venlig ikke åben konflikt eller give negativ feedback direkte.Vi sætter pris på din støtte og forståelse.

Specifikation

  • Stil: Europæiske og Amerikanske Stil
  • Pude Tilbage / Pude Kerne: IKKE Inkluderet
  • Pakke: Farvet Boks
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Bomuld
  • Produkt Navn 1: Låsen Krog Pudebetræk
  • Model-Nummer: BZ985
  • Pude Størrelse: 43x43 cm
  • Produkt navn: Låsen Krog Pudebetræk
  • Produkt Navn 2: Låsen Krog Pude Kits
  • Tema: Pude/Knogle-formet Pude/Bil Pude
  • Mønster Type: Hjerte
  • Canvas Print-Metoden: Farve Trykt Lærred
  • Vaskemaskine: Tilbud
  • Mærke: REDIY LADIY
  • Technics: Låsen Krog

2 Anmeldelser Låsen Krog Pude Kærlighed med Hjerte Pude Tilfælde Pre-Trykt på Lærred Akryl Garn Smækket Krog Pude Kits Hæklet Pude Dække

  1. Lucyp 10 – 2020-10-26

    Nice for the winter

    5 / 5

  2. Olenka Alekseevna – 2020-10-26

    Just like the picture

    5 / 5

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer