LIUHUO Figure Skating Dress Kvinders Piger' Ice Skating Dress Konkurrence langærmet pink lilla Skinnende rhinestone KidsRound hals

LIUHUO Figure Skating Dress Kvinders Piger' Ice Skating Dress Konkurrence langærmet pink lilla Skinnende rhinestone KidsRound hals

|

SKU: u118252

Tags: sølv figure skating dress, kjole standard, ballroom cha konkurrence kjole, kunstskøjteløb kjoler salg, skater skøjter, kunstskøjteløb kjoler, kunstskøjteløb skate, skøjteløb kostumer, skate, kjole vals.

kr1 220.79 kr610.40

Status: På lager

Varebeskrivelse

Tak for din opmærksomhed!

Vi har et rent og ryddeligt værksted og strenge arbejde flow i den Nye Bydel i kina.Den vigtigste forretning for figure skating tøj, kunstnerisk gymnastik, tøj, dans, tøj og andre sportsgrene, kunst, tøj, design, produktion samt engros-og detailhandel.Vi har professionelle design teams med stor erfaring og passion for at udføre kostumer.De produkter, der er blevet solgt over hele landet og i udlandet, og har fået stor ros.

Stof med høj elastisk konsistens af fløjl, garn, spandex og anden produktion, brug af elegant chiffon nederdel, elastisk garn, høj elastisk stof, vaskbar, sved, lyse farve, fine håndværk, vi standard til Mellemøsten i boring, skæring overflade 8-12, til at hjælpe dig i arenaen af Pina Pina dans.

Vis Produkter

Kromatisk:

1. Alle varer leveres billeder til professionelle fotograf, omhyggeligt fix-system og farve så langt som muligt, og egentlige vare tilpasning, fysisk.

2.Men på grund af lampens lys, display farve afvigelse, personlige forståelse af forskellige farver, objectmight findes nogle farve foto, med dette problem ikke hører til råvare kvalitet problem, den endelige farve med de faktiske varer, der er gældende.

STØRRELSE

1. Vores tøj " CM " som enhed.

2. Der er ingen absolut forholdet mellem højde og vægt og størrelse. 155 CM højde kan bære den samme størrelse kjole med 168 CM højde

3. Buste størrelse er den vigtigste faktor i valg af størrelse

4. Forsøger-team ' s buste størrelse er det den størrelse efter iført usynligt undertøj.

5. For at sikre at du får den rigtige størrelse, henvises der til vores størrelse chart i beskrivelsen Før du Køber.Hvis du ikke er sikker på størrelsen, venligst e-Mail Os din Nøjagtige Krop Målinger (Højde/Bust/Talje/Hofte), så vi kan give dig nogle forslag til, hvordan at vælge den rigtige størrelse.

Tips: en Størrelse chart er kun til reference med målinger fejl 1-2cm, er det normale, ikke det problem med kvaliteten, kan du give dig?re bedes forstå.

Bemærk:

De målinger, du tilbyder, er det betragtes som tæt-til-hud-målinger.

Hvis der ikke er nogen størrelse, der passer til dig, kan du fortælle mig dine målinger i dit bryst, talje, hofter og omkreds eller torso.Vi kan skræddersy dit smukke tøj for dig.

Leveringstiden er fastsat i henhold til den stil af tøj, den generelle stil er om 7 dage, komplekse stil er 10-15 dage, bortset fra de særlige tilfælde, bedes du mener, at vores produkt er værd at din ventetid.

Feedback:

1. Vi er afhængige af kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din positive feedback af 5 STJERNER er ekstremt vigtig for os .Hvis du er stratificeret med vores produkter, Bedes du tage et minut til at forlade os din positive feedback.

2. Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ feedback, før du kontakter os.Vi vil gøre alt, hvad vi kan og arbejder med dig for at løse eventuelle problemer.Send negativ feedback er ikke for sent, hvis problemet ikke er løst.

Specifikation

  • Køn: KVINDER
  • Dans Type: Ballroom
  • Model-Nummer: LH489
  • Mærke: LIUHUO
  • Materiale: Spandex

0 Anmeldelser LIUHUO Figure Skating Dress Kvinders Piger' Ice Skating Dress Konkurrence langærmet pink lilla Skinnende rhinestone KidsRound hals

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer