Rustfrit Stål Og Dåsen Med Scoop Lufttæt Og Container Opbevaring Sæt Til Kaffebønner, Te

Rustfrit Stål Og Dåsen Med Scoop Lufttæt Og Container Opbevaring Sæt Til Kaffebønner, Te

|

SKU: u120

Tags: og metal krus, låget beholder, og container bil, ost opbevaring, te sukker og opbevaring krukker, aluminium og bønne dispenser, antik dåse sæt, max korn, glas brun krukker sæt, kaffekop opbevaring.

kr112.34 kr76.38

Status: På lager

Varebeskrivelse

Produkt Discreption

Funktioner: 1. Høj kvalitet 304 rustfrit stål, sundhed og sikkerhed. 2. Tre lag mesh-filter er fint trykket, og er fin og velduftende. 3. Fortykket cup krop, holdbar.Specifikationer: Materiale: 304 rustfrit stål Kapacitet: 200 ml /300ml Bruge metode: 1. Hæld varmt vand i koppen, og ikke overskrider den sikkerhedsventil. 2. Hæld kaffe pulver (anbefales fin formaling) i pulver cup.Bruge spisepinde eller bønner ske til at udjævne pulver. 3. Lidt filter papir, fastgjort til den øverste filter på og skru op på den øverste plads. 4. Spin på den øverste plads (til at stramme pres ikke vil sive ud).Må ikke drejes håndtaget af Mokka gryde, så det er let at dreje. 5. Opvarmning med gas lampe eller en alkohol komfur.Det er nemt at lave bunden varme, hvis du tilføjer varmt vand. 6. Når kaffen kommer ud, gøre det til en mindre brand (lad det ikke haste ud hurtigt). 7. Derefter langsomt koge kaffe.Vedligeholdelse: 1.Før første brug, skal du vaske og tørre tragt med hvid eddike og vand. 2.Når du bruger, undgå sammenstød med skarpe genstande, så som at undgå ridser. 3. Efter brug, vask med lidt neutral eller alkalisk rengøringsmiddel, tør med en blød klud, holde rent og tørt. 4.Undgå at tørre brænde.Bemærk: 1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan have lidt anderledes med den viste farve på billederne. 2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

To breve til kære kunde venner

Kære Venner, 1.Hvis du ikke er tilfreds med produktet, bedes du kontakte os inden for syv dage efter modtagelsen af varerne.Du kan vælge at returnere det til os, men du er nødt til at betale for fragt gebyr, fuld tilbagebetaling vil blive tilbudt til dig. 2.Hvis du har nogen utilfredshed eller problemer med produktet, kan du kontakte os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 3.Hvis du er tilfreds, skal du give os 5 stjerner, vil vi give dig en rabat eller en lille gave i din næste ordre. 4.Du kan også kontakte os ved at wechat/whatsapp: +86 13401622472 Hvis der er nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Specifikation

 • Model-Nummer: rongsheng
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Type: Opbevaring Af Flasker Og Glas
 • Bruger: Diverse
 • Funktion: Lager
 • Krydderier Container stilarter: DÆKNING
 • Funktion 1: te og kaffe beholdere
 • Emballage: 1
 • Materiale: Glas
 • Indslag 2: Lufttæt Kaffe Dåse
 • Funktion 3: og container opbevaring

1 Anmeldelser Rustfrit Stål Og Dåsen Med Scoop Lufttæt Og Container Opbevaring Sæt Til Kaffebønner, Te

 1. Sarkisarutyunv – 2021-02-12

  Product good

  3 / 5

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer