Rustfrit Stål Smykker Holder Pick-Up Klo Af 3/4 Grene Smykker Diamant Gemstone Perler Tweezer Catcher Grabber til Guldsmed

Rustfrit Stål Smykker Holder Pick-Up Klo Af 3/4 Grene Smykker Diamant Gemstone Perler Tweezer Catcher Grabber til Guldsmed

|

SKU: u1251

Tags: eagle mini, naturlig gemstone perler, carbide core drill, dukkehus køkken, eye juvel, jewelri værktøj, corolla pincet sag, perle tweezer, endefræsere taper, indstilling gemstone værktøjer.

kr29.24 kr20.21

Status: På lager

Varebeskrivelse

Rustfrit Stål Diamant Klo Pick-Up Værktøj Pincet Sten Perler til Smykker

Funktioner: Med en fjederbelastet klo til at samle op og holde diamanter, ædelstene, perler osv.Let riflede håndtag for et fast greb, har komfortable hånd følelser, praktisk drift.Lavet af rustfrit stål materiale, holdbart og slid-modstand, der har lang tjenesten tid.Der udsøgte håndværk, vil ikke ridse smykker overfladen, mens de er i drift.Blot at trykke håndtaget til at afsløre, fine kløer som giver et stærkt greb.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Rustfrit Stål

Valgfri Type: 3 Kroge, 4 Kroge

3 Grene Længde: Ca. 6.1 cm / 2.4 i

4 Grene Længde: Ca. 6.2 cm / 2.4 i

Pakke Liste:

1 * Diamond Klo

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Undertorvet.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Specifikation

 • Element Type: Smykker, Værktøj Og Udstyr
 • 4 Kroge Længde: Ca. 6.2 cm / 2.4 i
 • 3 Grene Længde: Ca. 6.1 cm / 2.4 i
 • Smykker, Værktøj Og Udstyr Type: Pincet Til Pick-Up-Værktøjer
 • Valgfri Type: 3 Kroge, 4 Kroge
 • Produkt Features: Smykker Perler Klo
 • Mærke: ZJCHAO
 • Element Vægt: 18g
 • Package List: 1 * Diamond Klo
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Model-Nummer: Diamant Pick-Up Værktøj

0 Anmeldelser Rustfrit Stål Smykker Holder Pick-Up Klo Af 3/4 Grene Smykker Diamant Gemstone Perler Tweezer Catcher Grabber til Guldsmed

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer