CAIRBULL Cykel Cykling Hjelm Superlight Protector Ventilationskanaler Ultra-let Åndbar MTB Road Cykel børn styrthjelm

CAIRBULL Cykel Cykling Hjelm Superlight Protector Ventilationskanaler Ultra-let Åndbar MTB Road Cykel børn styrthjelm

|

SKU: u12983

Tags: cykel hjelm vej mand, cycl hjelm, hjelm led, cykel hjelm lille, bicycl hjelm, cykel hjelm vej, hjelm utopia, mip, aero hjelm, cykel hjelm.

kr150.19 kr114.17

Status: På lager

Varebeskrivelse

CAIRBULL Cykel Cykling Hjelm Superlight Protector Ventilationskanaler Ultra-let Åndbar MTB Road Cykel og styrthjelm Sikkerhed Hat

Beskrivelser: STERLING-PERFEKT COMBO FOR LET & VENTILATION Hjelmen giver et svar på det gamle dilemma af ventilation versus aerodynamik.Med dens smalle form og shell er det et alvorligt aerodynamisk hjelm, men en hurtig tilpasning til Airfront system, bliver den til en hjelm med tilstrækkelig ventilation til at håndtere stigninger på varme dage.Hurtigt som en , det er den perfekte kombination af aerodynamik og ventilation, når du har brug for det!Specifikationer: Vægt,Størrelser & Farver 195g til størrelse S/M; 225 g i størrelse M/L To Størrelse: S/M(52-58cm), M/L(58-62cm) 6 spænder farver Konstruktion Yderstof Konstruktion:I-formen polykarbonat skal med EPS liner Indre Shell:Termoformet styrkelse stødabsorberende polystyren Fit-Systemet Let fit-system med et let-at-drej dial for justeringer Ventilation 21 vindtunnel ventilationskanaler med intern kanalisering Komfort Aftagelig og vaskbar indvendig polstring i Coolmax - materiale- COOLMAX indre puder(dæmpning komfort pad) er anvendt i større overflade i kontakt med chefen for øget komfort.Aftagelig for-hånd vask og anti-allergifremkaldende.Comfort Liner og Hage Pading holder en god pasform Ses Ingen reflekterende bagside mærkat Kompatibilitet Ingen Certificering CE EN 1078 Tilbehør NR Funktioner: In-mold Konstruktion kombineret handling af den EPS struktur, polycarbonat shell og exoskeleton skaber modstand til den mekaniske handling, der udøves af en forskel, og forsvinder den energi, for at forhindre det i at blive overført til hovedet af rytteren iført hjelm Super Komfort og Pasform til at sikre exceptionel indstillingsmuligheder og stabilitet Let Meget Aerodymanic Flow-Fortegningen Ventilation Holde hovedet køligt og tørt er afgørende for at opretholde ydeevne på højeste niveau.Tak til formen og placeringen af de ydre ventilationsåbninger og den unikke inde air kanaler vores hjelme er perfekt udluftning og meget behagelig.Luftventilationen er designet til at tillade maksimal spredning af varmen, og sikrer at din arbejdsindsats ikke falde som følge af varmen, og effektiv fordampning af sved.

Engros-og drop shipping er både velkommen.Drop shipping,vi kunne sende varer til dine kunder, Før du Køber, kan du Læse Denne Tekst Omhyggeligt, Vil Reducere Nogle Misforståelser, Også Vil Hjælpe Os med at Vokse Sammen. 1. Vi kan forsikre, at vores produkter er blevet grundigt kontrolleret inden forsendelsen. 2. Hvis du er en Påtrængende Køber har brug for varen, Hvis du ikke kan vente tålmodigt til Kina Post Air Mail-pakken, skal Du vælge Hurtig måde.hvis du valgte Kina Post Air Mail, når det er forsinket i transport.Vær venlig ikke at acceptere enhver tilbagebetaling eller tvist, men vi beder ønsker at hjælpe dig med at forlænge behandlingstiden af din ordre. 3. ALLE Varer er tilgængelige, når du betaler.ususlly vi vil give dit tracking nummer inden for Inden for 24 timer og afsendt din pakke indenfor Indenfor 48 timer.Efter den pakke, til at sende ud, kan det ikke styre af os.Meget afhænger af den internationale skibsfart, vi håber du kan forstå, og vente tålmodigt, hvis det har nogen forsinkelse, vil vi forsøge vores bedste for hjælp, vil du lad os vide. 4. Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den. 5. Vores pris inkluderer ikke skatter, MOMS eller andre afgifter.Om Feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed.Feedback er meget vigtigt, Vi opfordre dig til at kontakte os med det samme, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Specifikation

  • cykling hjelm: head protector
  • Vægt (g): 700g
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: EPS
  • Certificering: ce
  • Lufthuller: > 20
  • Aldersgruppe: (Voksne) Mænd
  • Model-Nummer: CAIRBULL-01
  • Ultra-lys Hjelm: børn hjelm
  • Type: Helstøbt-formstøbt Hjelm

1 Anmeldelser CAIRBULL Cykel Cykling Hjelm Superlight Protector Ventilationskanaler Ultra-let Åndbar MTB Road Cykel børn styrthjelm

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer