COHIBA Cigar Lighter-Jet Flamme Bærbare Butan torch Lettere med punch Mini Plastik Cigaret lettere for gaveæske

COHIBA Cigar Lighter-Jet Flamme Bærbare Butan torch Lettere med punch Mini Plastik Cigaret lettere for gaveæske

|

SKU: u141635

Tags: mænd lightere, cohiba, jobon mænd, cigar cutter, sagen cigar, man brænder lettere, sagen zippo, cigar, tin box cigar, flint.

kr128.21 kr89.75

Status: På lager

Varebeskrivelse

Fordi det ikke kan transporteres med fly til butan, alle lightere i denne shop kan ikke tilføje butan.Du er nødt til at genopfylde af dig selv.

Funktioner:

►HØJ KVALITET : Top Kvalitet og Robust Metal Kroppen Lettere med Brændstof-Niveau Vindue, universal Refill Ventil.

►BUTAN GENOPFYLDNING : Flamme Højde Justerbar.Butan Brændstof, Til Genopfyldning.Lettere Kommer IKKE Fyldt med Butan på Grund af Mailing Regler.

►STÆRK FLAMME : Super Stærk Flamme og Store Flamme Base.Stor Flamme Base giver dig et bredere område der har ingen spørgsmål, belysning objekter i enhver størrelse, der er Egnet til lejligheder som køkken, BBQ, vandring, camping, cigar, cigaret, osv.

►VINDTÆT: Stærk Jet Flamme Butan Torch Vindtæt Lettere.

►PACKAGE: Pakket i en elegant gaveæske.Det er en perfekt gave til alle lejligheder lide, Bryllup, Fars Dag, Fødselsdag, Jubilæum etc.

Beskrivelse:

Materiale: Metal

Farve:Gul/Grå/Blå

Flammen: 1 Fakkel jet flamme

Fyld brændstof type: Butan

Type: Vindtæt

Anledning: Cigar

Package:

Cigarettænder *1

Box*1

Betaling:

► Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

► Tilmelding og betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

► Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Shippent:

► WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

► Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

► Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse

► SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

► Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 50 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

► På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Tilbagebetaling:

► Har du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

► Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering

► Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Undertorvet.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

► Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Feedback:

► Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

► Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Specifikation

  • Størrelse: 78*32*40mm
  • Karakteristisk: 1 Brænder Flammen
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Funktion: Vindtæt,genopfyldelig,bærbare
  • Navn: Cigarettænder
  • Brug: Cigaret
  • farve: Gul/Grå
  • Vægt: 200g
  • Brændstof: Genopfyldning
  • Stil: Vindtæt Lettere
  • Model-Nummer: H006

1 Anmeldelser COHIBA Cigar Lighter-Jet Flamme Bærbare Butan torch Lettere med punch Mini Plastik Cigaret lettere for gaveæske

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer