Ortopædisk Bæltet, Lænde-Relief Iskias Smerter Talje Støtte Bælte Arbejdsstillinger Korrektion Mand, Kvinder, Sport Corset Lændesmerter

Ortopædisk Bæltet, Lænde-Relief Iskias Smerter Talje Støtte Bælte Arbejdsstillinger Korrektion Mand, Kvinder, Sport Corset Lændesmerter

|

SKU: u15067

Tags: bælte gothic, smerte, corset mænd, lændebæltet mand ortopædiske, dokumenter, bælte til mænd, lændestøtte, bælte kvinde, taske køre, Yoga, h bælte til mænd.

kr162.34 kr99.03

Status: På lager

Varebeskrivelse

ORIGINAL POWER FITNESS BÆLTE UNISEX THERMO SHAPER FAJA SPORT DOBBELT TRÆKKE RØD STØRRELSE L Aft-Y123 GRATIS FRAGT

1. Neopren Postpartum Bælte i Taljen understøtter lændestøtte bælte langs rygsøjlen til at give stabilitet til dem, der lider af lændesmerter. 2. Neopren Dobbelt Træk Lænde kører bælte i taljen Tandbøjle kan tilpasses til det ønskede niveau af støtte, hjælp af høj kvalitet vlcro skruer og fungerer som et korset til at styrke ryg og overkrop. 3. Postpartum Bælte i Taljen, der Arbejder bag Støtte Bælte Til Mænd er en elastisk støtte tilbage med non-stretch tværs af bagsiden, der er desighned for at give ekstra støtte til den nederste del af ryggen. 4. De Arbejder Back Support Bælte Til Mænd er med til at lette en god kropsholdning ved at forhindre, at en ludende holdning i den nederste del af ryggen. 5. Ved at holde den nederste del af ryggen i stående eller udstrakt position, reducerer belastningen placeres på den smerte, der producerer structuires af den nederste del af ryggen, såsom muskler, ledbånd, diske og nerve rødder.Funktioner

1. Kropsholdning Corrector - Back-Support

2. Reducerer Taljen og på Maven

3. Nem Uddannet Fit - Justerbar Compression

4.Holdbar og Fashionale Materialer

5.Forhindrer Lavere rygskader, mens du løfter

6.Korrekte arbejdsstillinger, og holder din rygsøjle justeret og oprejst på alle tidspunkter.

7.Du beskytte Lænde-Zone For forkert bevægelse.

1. Hvis du er satisfited med vores produkter og tjenester, pls lad din positive feedback og 5 stjerner , 5 stjerner for den nærmere vurdering af din ordre.Når du viser os screenshot af både 5 stjerner, vil vi give dig RABAT på din næste ordre.

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, pls kontakte os, før du forlader nagative feedback eller detaljeret bedømmelse .Vi garanterer 100% at løse ethvert problem for dig.

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 3-7 arbejdsdage for at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag.

2. Gratis Forsendelse Til Hele Verden

3.FPO-APO/DPO ' en Forsendelse

Vi undskylder, at P. O. Kasser og militære adresser (APO,FPO) ikke kan leveres.For OS territorier, pls efterlade en kommentar, når du afgiver ordren.For eksempel, hvis du var i Guam, Puerto Rico, kan de angive, Guam, Puerto Rico i landet afsnit.Kunder fra Brasilien bør efterlade en besked om at give os din 11-cifret CPF som din brugerdefinerede behov for det.

Om Told

Vær dog opmærksom på, told er ude af vores kontrol, kan vi ikke garantere, ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr.Men vi vil refundere din betaling for hurtig forsendelse(hvis du har betalt) til din konto indenfor 24 timer.Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.

Bemærk:

Hvis du vælger den gratis levering mulighed, din pakke vil ba direkte leveret dit hjem blot én gang, eller det vil sende til dit lokale posthus, så er du nødt til at tage din tracking-nummer og din personlige ID for at samle dine varer.Vi vil informere dig med det samme, når din pakke er blevet sendt ud.

Hvis du vælger hurtig forsendelse, pls husk at give dit telefonnummer, dette er nødvendigt for hurtig forsendelse.

Vores butik sælger baseret på deres fremragende design og dokumenteret pålidelighed.Så kvaliteten er sikret.Også vi har en QA-teamet for at teste din bestilte produkter fungerer korrekt, før de er pakket og sendt til dig.Men har du brug for at bekræfte din dree størrelse omhyggeligt, før du køber ( en størrelse måling vil blive vist under hvert punkt ).

Opmærk: vi kan ikke acceptere ombytning eller annullering efter din ordre er blevet afsendt.

Følgende oplysninger er påkrævet, når du giver udtryk for problemet:

*Bestil antal

*Varen er SKU nummeret

*Billede af defekte perler.

Hvis du har nogen spørgsmål om denne politik for tilbagesendelse, pls føler træet til at kontakte os!

Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb hos OS, kan du returnere eller ombytte dine varer inden 30 dage fra den leverede dato.

Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb hos OS, kan du returnere eller ombytte dine varer inden 30 dage fra den leverede dato.

Anmodning:

* 1. Elementer, der er modtaget inden 30 dage fra den leverede dato.

* 2. De elementer, der modtages ubrugt, ubeskadiget og i original emballage.

* 3. Tilbage shipping gebyr er betalt af køber.

Bemærk: Tights, smykker, badetøj, Undertøj og skønhed poster er ikke i stand til at ba returneres eller byttes

Vi er en fabrik, vi har vores eget mærke, og vi kan også tilbyde OEM - /ODM-produkter, som dine krav.Hvis du har brug for en engroshandel med vores produkter, bedes du kontakte os.

Vi er klar over den vigtigste del af vores succes er vores kunde.Dette er grunden til, at vi er fokuserede på at levere en spændende shopping oplevelse og at sikre, at vores høje standarder for kvalitet, værdi for pengene og service er altid opfyldt.

Ledet af et team af højt engagerede og motiverede gruppe af personer, vi er fast fokuseret på vores kunders behov.Vi håber, at med en fortsat udvikling og innovation vil vi fortsætte med at udvide og bringe vores unikke oplevelse til kunder i hele verden.

Specifikation

  • Udbenet: 4 Fleksible Stål Knogler
  • Fordel: talje beskyttelse
  • Certificering til rådighed: KVALITETSSIKRING
  • Materiale: Neopren,Elastisk Mesh Colth
  • Funktion: Slankende Bælte
  • Størrelse: S, M, L, XL, XXL
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Der Gælder Mennesker,: Universal
  • Sæson: forår/ sommer/ efterår/ vinter
  • farve: Rose Rød, orange, blå, pink, grøn, sort, gul
  • Produkt navn: Farverige Lænde Magt bælte
  • Model-Nummer: YG034-22

0 Anmeldelser Ortopædisk Bæltet, Lænde-Relief Iskias Smerter Talje Støtte Bælte Arbejdsstillinger Korrektion Mand, Kvinder, Sport Corset Lændesmerter

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer