1 stk 6,5 TOMMER juletræ Keramisk Plade Morgenmad Oksekød Retter, Dessert Skål Frugt Snack Tallerken

1 stk 6,5 TOMMER juletræ Keramisk Plade Morgenmad Oksekød Retter, Dessert Skål Frugt Snack Tallerken

|

SKU: u152149

Tags: shell guld plade, sakura house plade, skål, tegnefilm søde keramisk plade, middag plade sæt, blonder keramisk fad, ceram plade, antik porcelæn plade, macalasa porcelæn retter, masse blade.

kr72.65 kr67.58

Status: På lager

Varebeskrivelse

Juletræ 6-1/2 Tommer Middag Plader

1 stk Plader Måler 6.5" I Diameter Hver Udformet Af Holdbart Mælk-Hvid Fajance Med en fed, Grøn ring, der er Sæsonbestemt Mønster Viser Et Pyntet juletræ, Farverige Gaver Og Ferie Grønne Sikre Til Brug I Mikrobølgeovn, Opvaskemaskine, Fryser Og Ovn Ankommer Flot Æske Til Opbevaring Eller Givin

Christmas Tree

Elsket for sin nostalgi og varme erindringer af Gaverne tidligere, juletræ er en af verdens bedst kendte ferie design siden dens indførelse i 1938. Hver sæson ser vidunderlige nye introduktioner til samlere, både gamle og nye.Juletræ tilføjer en markant charme ved alle de borde, fejrer traditioner og skabe minder.

Med fokus på Design

Vores dygtige håndværk mænd og kvinder, der har en ægte passion for at skabe unikke og kvaliteten produkter, og det er med fokus på design, som vi skaber høj kvalitet, service, kogegrej, gaveartikler, og bordplade tilbehør fra vores studie, og fabrikken i Stoke-on-Trent, England.

Fokuseret på Stil

Vi har flyttet sig med mode og forskellige tendenser gennem årene, men altid med den samme filosofi: at lave kvalitets produkter med tidløs stil.

Håndtag

En integreret del af en kop eller krus, vi producerer tusindvis af håndterer hver dag.At være opmærksom på de små detaljer, hver håndtaget er støbt, trimmet og skåret i præcis den præcision, så det passer ind på kurven for den kop eller krus perfekt.Det er forbundet med stor omhu ved hjælp af flydende ler for at sikre sin levetid.

Specifikation

  • Materiale: Keramisk
  • Form: RUNDE
  • mønster: blad

1 Anmeldelser 1 stk 6,5 TOMMER juletræ Keramisk Plade Morgenmad Oksekød Retter, Dessert Skål Frugt Snack Tallerken

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer