Receptor Bluetooth audio para coche

Tilbud!

Receptor Bluetooth audio para coche

|

SKU: u158973

Tags: kenwood bluetooth bil, receptor usb bluetooth-audio, audio bluetooth-receptor, bluetooth tilgode, blå headset, bluetooth-5.0 chip, classic bluetooth coche, blutooth-adapter til pc, bluetooth-rx tx, bluetooth dongl.

kr50.00

Status: På lager

Varebeskrivelse

CABLEPELADO

Vi er et team af fagfolk, der er specialiseret i den teknologiske sektor, så vi arbejder udelukkende med de bedste mærker på markedet for at give vores kunder med produkter af den højeste kvalitet til den bedste pris.Mange it-firmaer, professionel lyd-centre, elektrikere, antenists, rådhuse og slutkunder shop i vores butik.Vi er en førende online elektronik butik, der sælger kabler og stik i Spanien med kort sigt har til hensigt at sælge på Europæisk plan.

Denne Bluetooth modtager gør det muligt trådløst at lytte til en Bluetooth-aktiveret enhed.Det virker, når den er tilsluttet en højttaler, headset eller audio system af dine valg, og er kombineret med den musik afspiller via Bluetooth-forbindelsen.Efter at bindingen er oprettet, kan brugerne nyde musik som de kan lide.Rækkevidde: op til 10m Frekvensområde: 2.4 GHz Bluetooth version: 4.2 Strømforsyning: DC 5V Opladningstid: ca 30 minutter Arbejdstid: om 4h

Specifikation

  • Mærke: CABLEPELADO

1 Anmeldelser Receptor Bluetooth audio para coche

  1. MyronJ906 – 2021-02-02

    It arrived earlier than I said, so delivery very fast and perfect. It comes with instructions and is very intuitive. I 've tried it on my music team and it's going well for now.

    5 / 5

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer