Trådløs Bluetooth-Udskiftning Controller til Nintend Skifte Joystic Controller Til NS Nitendo Skifte Nintendo Spil controller

Trådløs Bluetooth-Udskiftning Controller til Nintend Skifte Joystic Controller Til NS Nitendo Skifte Nintendo Spil controller

|

SKU: u176720

Tags: spil controller spil, joystic, fix nintendo skifte controller, kampene spil controller, pg 9087, nintendo skifte controlers, ar joysticket, hori split pad pro, glæde con nintendo skifte, joystick til pc.

kr265.03 kr188.16

Status: På lager

Varebeskrivelse

Dette er en Normal Bluetooth Controller passer til skifte konsol .

Fremstillet af vores facotry GTIPPOR.IKKE Fremstillet af Nintendo .

Funktioner

1) Dette par controllere er kompatibel med Skifte konsol, og kun understøtter Bluetooth-forbindelse.

2) Det kan anvendes som en hel controller kan også bruges som to uafhængige kontrollører.

3) Ikke nødvendigt at installere en driver, der kan anvendes, når der er tilsluttet for at Skifte konsol ved hjælp af Bluetooth-kode match.

4) Trådløse Bluetooth-V3.0-forbindelse, lavere interferens, stabil tilslutning signal og nem håndtering.

5) Indbygget med 300mAh polymer lithium batteri, det kan være løbende brugt for omkring 4 timer efter, den er fuldt opladet.

6) Det understøtter bevægelsesfølsomme funktion via indbygget Gyro i hver controller.

7) Det understøtter vibration funktion via indbygget motor i hver controller.

8) Multiplayer spil kan spilles ved at forbinde flere trådløse controllere samtidigt at Skifte konsol.

9) Ergonomisk design og lav vægt konstruktion gør den behagelig selv efter mange timers uafbrudt gaming.

10) Det kan opgraderes ved at opdatere software gennem USB-kabel, der forbinder til PC ' en.

Nøgle kort beskrivelse

1) HOME-tast: Power controller til eller udføre kommandoer fra Skifte konsol.

2) D-Pad: Op, ned, venstre og højre.Det kan nemt betjenes på otte retninger; det fungerer som et sæt af funktionen kontrol nøgler, når du bruger en Venstre-Controller som en selvstændig controller.

3) Funktionen kontrol nøgler: A, B, X, Y. Perfekt centrale design, følsom og hurtig finger operation.

4) Venstre pind og Højre pind: Neoteric 3D-stick kan betjenes præcist på 360° all-round.

5) Funktionelle taster: L1, R1, L2, R2. Udløser og skulder taster udfører hurtig respons funktion.

6) Screenshot nøgle: Tage screenshot og gemme; det virker "HJEM" - tasten, når du bruger en Venstre-Controller som en selvstændig controller.

7) Reset knap: Kort tryk på denne tast hul til nulstilling i at power controller off for at afbryde controller fra konsollen.

8) Låse nøgle: Venstre låse tasten og højre lås-tasten.Tryk på og hold begge låse tasterne samtidigt for at frigive Skifte konsol.

C onnecti ng instruktion

1) Tilslutning til en Switch console for første gang

Power Switch-konsol på, på de vigtigste interface af konsollen, skal du bruge din finger til at klikke på "Controllers", "Skift Greb/bestil" for at komme til denne parring mønster interface "Tryk på L + R på tastaturet", ignorere "L + R".

Bemærk: Du oprette en binding og slutte hver controller på denne parring mønster interface på et Skifte konsol.

A. Tilslutning af et par controllers (En Venstre K ontroller plus en Ret Controlle r) som en Hel Controller

Trin 1: Tryk på "til venstre for D-Pad" - tasten plus "screenshot" - tasten og hold den nede for 5s til magten, en Venstre-Controlleren på fire Lysdioder vil være blinker hurtigt og cirkulært, når en (eller flere) af Lysdioder er fast lys, det betyder, at controlleren er forbundet med konsol med succes.

Trin 2: Tryk på "Y" - tasten plus "HJEM" - tasten og hold den nede for 5s til at drive en Ret Controller på fire Lysdioder vil være blinker hurtigt og cirkulært, når en (eller flere) af Lysdioder er fast lys, det betyder, at controlleren er forbundet med konsol med succes.

Trin 3: Efter begge controllere er forbundet med konsol med succes, skal du trykke på "L1" - tasten plus "R1" nede samtidigt, når den tilhørende LED(s), vil være fast lys i hver af de begge controllere, det betyder, at en Hel Controller (en Venstre-Controller + en Ret Controller) er tilsluttet til konsollen med succes, og klar til at blive brugt.Tryk på "B" - tasten til at tilbage for at de vigtigste interface af konsollen

B. Tilslutning af en Venstre-Controller som en selvstændig controller

Tryk på "til Venstre for D-Pad" - tasten plus "screenshot" - tasten og hold den nede for 5s til magten, en Venstre-Controlleren på fire Lysdioder vil være blinker hurtigt og cirkulært, når en (eller flere) af Lysdioder er fast lys, det betyder, at controlleren er forbundet med konsol med succes, og tryk på "SL" - tasten plus "SR" nede samtidigt, når den tilhørende LED(s), vil være fast lys i Venstre Controller, det betyder, at Venstre Controller som en selvstændig controller er forbundet til konsollen med succes, og klar til at blive brugt.Tryk på "til venstre for D-Pad" - tasten til at tilbage for at de vigtigste interface af konsollen.

C.

Tilslutning af en Højre-Controller som en selvstændig controller

Tryk på "Y" - tasten plus "HJEM" - tasten og hold den nede for 5s til at drive en Ret Controller på fire Lysdioder vil være blinker hurtigt og cirkulært, når en (eller flere) af Lysdioder er fast lys, det betyder, at controlleren er forbundet med konsol med succes, og tryk på "SL" - tasten plus "SR" nede samtidigt, når den tilhørende LED(s), vil være fast lys i den Rigtige Controller, det betyder, at den Rigtige Controller som en selvstændig controller er forbundet til konsollen med succes, og klar til at blive brugt.Tryk på "A" - tasten til at tilbage for at de vigtigste interface af konsollen.

2) Tilslut til en parret Skifte konsol

A. En Hel Controller (en Venstre-Controller + en Ret Controller): Tryk på "HJEM" - tasten og hold den nede i 2'ere til at drive en Hele Controller på, controller vil være forbundet til konsollen automatisk igen.

B. En uafhængig Venstre Controller: Tryk på "Screenshot" - tasten og hold den nede i 2 til magten, en Venstre-Controlleren på, controller vil være forbundet til konsollen automatisk igen.

C.

En selvstændig Ret Controller: Tryk på "HJEM" - tasten og hold den nede i 2'ere til magt, Ret Controller på, controller vil være forbundet til konsollen automatisk igen.

3) at Vågne op controller

Specifikation

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Pakke: Ja
  • Mærke: GTIPPOR
  • Type: Gamepads
  • Nintendo Model: NINTENDO SKIFTE
  • Interface Type: Bluetooth
  • Model-Nummer: controlleren for at skifte
  • Kompatibel Mærke/Model: Nintendo

2 Anmeldelser Trådløs Bluetooth-Udskiftning Controller til Nintend Skifte Joystic Controller Til NS Nitendo Skifte Nintendo Spil controller

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer