Yin Xing I, Ginkgo Blade, Rubi Ginkgo, Bai Guo I

Yin Xing I, Ginkgo Blade, Rubi Ginkgo, Bai Guo I

|

SKU: u18187

Tags: ginkgo biloba guld, øreringe gingko, gingko smykker, Ginkgo, ginkgo træet, Artemisia Argyi, biloba, ginko, frø ginkgo, ginkgo biloba frø til haven.

kr94.45

Status: På lager

Varebeskrivelse

Køb Yin Xing I Ginkgo blade, Ginkgo Blade, Rubi Ginkgo, Bai Guo I Online Direkte Fra Kina, Det er en glimrende kilde af Traditionel Kinesisk medicin. Produkt Beskrivelse: produktnavn: Tørret Rubi Ginkgo latinsk Navn: Ginkgo Blade Fælles Navn: Kinesisk Bai Guo I Kinesisk Navn: Yin Xing I Ginkgo biloba Oprindelse: Shanxi-Provinsen,Kina Package: Taske Opbevaring: Opbevares på et køligt, tørt og ingen lys, sted, Læs Mere Info. Om Det (På Engelsk):

Ejendom

Sød, bitter, sammensnerpende, neutral; hjerte-lunge-meridianer indtastet.

Handlinger

Gør hjertet og astringe lungerne, løse fugt og ind diarré.

Indikationer

Diarré, leucorrhea, hoste med slim og astma, hjertebanken, kvælende fornemmelse i brystet og hjerte-smerte.

Dosering og Forvaltninger

Decoct 3~9 g, eller gjort til p-piller og pulver. En korrekt dosering er til ekstern anvendelse, bankede til at anvende eller decocted til vask. Læs Mere Info. Om Det (På Kinesisk introduktion):

Panax oversigt( Stasis at stoppe blødning, hævelse og smerte )

For Araliaceae ginseng slægten Panax af Bladet,sommer,efterår høst,friske eller tørrede. Hej sommeren og varm om vinteren og kølig om miljø,frygt for kulde og varme,glæde og fugtigt bange for vand,strenge krav på den jord,tilpasse sig til en bred vifte,

Panax diskussionen

I henhold til "Kompendium" er beskrevet:"den vigtigste off såret bonesetter blødning,gælder det varer,blå mærker gennem natten, der er spredt,resten arbejde på den samme rod."

Panax træk

【Smag】 krydret,varm.

[Gå igennem] leveren,maven, to klassikere.

Palm v blade,3-4 stykker af hjulet, der er født i stængler ende,petiole langstrakte,flade glatte,foldere 3-7 stykker,små blade elliptiske til aflang-omvendt ægformede,ca 5-14cm,bredde 2, 5cm -, Central-et par stykker af de større,de fleste under 2 skiver minimal,den første i slutningen af længden af de tip,base næsten afrundet eller begge sider af den uforholdsmæssige,Kanten er fint savtakket,tandede slutningen af kobling med små børster,overfladen langs årerne med fine børster,undertiden på begge sider, næsten hårløs,med en lille stilk. Alle Vores Rå Urter er tørret, steriliseret, testet og pakket i vakuum-forseglet poser eller æsker. Bemærk venligst, at Urter, der består af den faktiske hele, rå urt (jeg. e. frugt, stilk, rod, blomst, mineralvand, osv.) og er der ikke er forarbejdet til pulver, caps, huer eller formler. Hele Rå Urter omfatter IKKE brug af oplysninger, som de er beregnet til professionel helsekostforretninger og de kunder, som har den erfaring og viden, der er nødvendige for sikkert at forberede deres egne formler.

Ansvarsfraskrivelse

De individuelle resultater kan variere. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. De udtalelser på denne hjemmeside, og alle datterselskaber, er ikke blevet evalueret af FDA. Rådgivning om behandling eller pleje af den enkelte patient skal opnås gennem samarbejde med en uddannet læge.

Specifikation

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

1 Anmeldelser Yin Xing I, Ginkgo Blade, Rubi Ginkgo, Bai Guo I

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer