Ev-bch-85 vargan "bochag", hakassky varganchiki

Tilbud!

Ev-bch-85 vargan "bochag", hakassky varganchiki

|

SKU: u18380

Tags: Harmonica, moskus, smertestillende olie, cobra king, harmonica honner, harmonica instrument, harpe, kinesisk slange olie, harpemusik, kina olie smerte.

kr111.24

Status: På lager

Varebeskrivelse

Ev-bch-85 vargan "bochag", hakassky varganchiki

Huller: 80-100 µm.

Base frekvens: 50-65Hz.

Stivhed af tungen: 60-70g.

Rammen stivhed: 400-600 Gs.

Samlede dimensioner: 85x35x5mm.

Vægt: 30gr.

Vargan Eugenia volgutova.

Materialet, fx i rustfrit stål.

Universal, blød vargan med en forholdsvis lav frekvens.Venligt til begyndere, let kan blive den første værktøj.Jævn lyd i begge retninger, lydhøre og lydige, især med hurtige spil.Kvalitet, nem vargan til en overkommelig pris.

Venner, hvis du har brug for en unik specifikationer, du kan bruge søgning på butikken, eller stille os spørgsmål.Vi vil helt sikkert svar og finde det rigtige produkt!

Levering af varer, der er udført af virksomheden sdek eller e-mail for den russiske Føderation.

Som regel små-og mellemstore varer (tilbehør) er leveret med posten, i stor størrelse (værktøjer og udstyr), der er leveret af SDEC.

For at sænke omkostningerne ved forsendelse, skal du bruge kupon vores butik =)))

Opmærksomhed!!!Hvis dit lokalområde ikke har et punkt i spørgsmål af SDEC, vil vi tilbyde levering til nærmeste punkt eller du kan bestille den kommentar, at for levering "til døren".I dette tilfælde, at leveringen vil blive betalt af dig, udover ved modtagelsen af pakken.

Om butikken "muzsale"

Vi sælger varer fra de officielle repræsentanter for verdens mærker i det område i den russiske Føderation.Vi har arbejdet på markedet for musikinstrumenter og musikudstyr siden 2009. Faste sponsorer af alle-russiske og internationale konkurrencer, kulturelle og uddannelsesmæssige projekter.

Vores erfaring giver dig mulighed for at give dig den mest interessante varer fra et kæmpe udvalg.Alle varer har garanti fra officielle leverandører.

Alle varer er forsikret.Dette er et kæmpe plus i samarbejde med os.Abonnere på vores side.Du vil lære de første om nye varer og gode rabatter første.

Glade shopping!

Bedste hilsner, team MuzSale

Specifikation

  • Mærke: Хакасские варганчики

0 Anmeldelser Ev-bch-85 vargan "bochag", hakassky varganchiki

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer