Hypochlorous Syre Vand Gør Maskinen Desinfektion af Vand til Husholdning, Rengøring, Frugter og Grøntsager Rengøring

Hypochlorous Syre Vand Gør Maskinen Desinfektion af Vand til Husholdning, Rengøring, Frugter og Grøntsager Rengøring

|

SKU: u185020

Tags: uv-steril vand, hypochlorous maskine, filter til hjemmet vand, hypochlorous syre vand maker, hypochlorous syre generator maskine, filtrering af vand, filter, der renser vandet, battery razer mamba 2012, 5 fase vand filter, pyjama haj.

kr591.17

Status: På lager

Varebeskrivelse

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Ren kvalitet, ved hjælp af spiselig salt og vand som råstof, er der ingen andre urenheder, og Det kan gøres hurtigt i 3 minutter, og kan blive dræbt af high-speed desinfektion i 2-10 minutter.En række mikroorganismer, som kan dræbe alle es.Effektivt forhindrer leveren, seksuelt overførte sygdomme, gynækologisk betændelse, sygdomme, kolera, tyfus og andre sygdomme.

Sikker, miljøvenlig hypochlorous syre desinfektionsmiddel generator producerer et desinfektionsmiddel koncentration af 200ppm, som fuldt ud opfylder desinfektion krav og er meget sikker for brugerne.Efter desinfektion, er det let at nedbrydes, når det udsættes for vand, varme, lys, ingen rester af forurening, og ingen miljømæssig risiko.

Trin:1. Tænd dyse;2. Hæld drikke vand fra hanen, og bordsalt, at opfylde nationale standarder i en 200: 1 forhold;3. Ryst flasken til venstre og højre i 4 til 5 gange til fuldt ud at opløse salt og vand;4. Spænd dyse til højre og venstre;5, tryk længe på knappen skift for 2 sekunder, en "mile" - lyd, blåt lys er tændt.

6. Maskinen begynder at arbejde.Når elektroden er tændt, begynder det at boble.Arbejdstiden er 3 minutter.Når arbejdet er afsluttet, to "miles" er hørt, stopper maskinen automatisk arbejde, og det blå lys slukkes automatisk.

7. Når du tænder maskinen, hvis du trykker på og hold nede i 2 sekunder igen, vil maskinen lukke ned automatisk med to bip;8. Hvis maskinen skal til at arbejde igen, bare tryk på og hold skift-knappen i 2 sekunder;9. Under elektrolyse proces, skal du ikke trykker på kontakten for at undgå at påvirke m koncentrationen af det desinficerende natriumhypoklorit.

Specifikationer:

Antal produkter: c-2;Vægt: 2kg;Kapacitet: 2L;Strømforbrug:20(W);DC:100-220(V)

Der er ingen gratis klor i hypochlorous syre desinfektionsmiddel, og det vil ikke reagere kemisk med andre organiske stoffer for at danne kræftfremkaldende klorerede organiske forbindelser.HOCl + HCl → Cl2 + H2O; 2 Cl2 + 2 H2O → 4 HCl + O2;det kan anvendes til husholdning, rengøring og sterilisering af grøntsager og frugt, rengøring, pesticid-fjernelse, sår desinfektion, baby rengøring, pet hygiejne, osv.

Bedste brug:Efter hypochlorous syre desinfektion løsning er electrolyzed, det kan sprøjtes direkte;Den effektive tid af den producerede hypochlorous syre desinfektionsmiddel er 3-5 dage, og det anbefales ikke at holde det i lang tid, før du bruger det.

Stik Type:EU Stik,det gælder, Indonesien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og så videre/US-Stik,det gælder, Canada, Indien,Mexico, Thailand, Usa, Filippinerne,Taiwan og så videre.

farve: hvid+sølv

Materiale: Plastik+Rustfrit Stål

Pakkens Indhold:

1 x Hypochlorous syre vand gør maskinen

1 x Spray Flaske

1 x strømkabel

Det anbefales at bruge grøntsager, der er blevet vasket med hypochlorous syre.Det er bedst ikke at spise dem direkte.Brug rent vand til at vaske eller varme dem, før du spiser.Hypochlorous syre vil blive omdannet til harmløse salte og ilt efter varme.

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Specifikation

  • Mærke: BJ
  • Certificering: INGEN
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Interface Diameter: INGEN
  • Vandbehandling maskine Type: Pre-filter
  • Bruger: Hane-Monteret

0 Anmeldelser Hypochlorous Syre Vand Gør Maskinen Desinfektion af Vand til Husholdning, Rengøring, Frugter og Grøntsager Rengøring

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer