Lesbisk Strap on Dildo Vibrator Strapon Penis Trusse med O-ring Justerbar Corset Udnytte Lesbisk Sex Legetøj til Kvinder Ingen Vibrator

Lesbisk Strap on Dildo Vibrator Strapon Penis Trusse med O-ring Justerbar Corset Udnytte Lesbisk Sex Legetøj til Kvinder Ingen Vibrator

|

SKU: u190414

Tags: latex sex passer til, udnytte seksuel, kroppen latex sex, indehaveren sex, sex legetøj er bundet, dildo indehaver, dildo bukser, lesbiske undertøj, dildo stå, latex dildo.

kr82.11 kr42.68

Status: På lager

Varebeskrivelse

Funktioner:

Denne stil af bærbare bandage anvendes med dildo (medfølger ikke) til at gøre sex mellem lesbiske.Den forreste del er designet med tryklåse, og der er en aftagelig fastsættelse ring til at holde dildo.Mens ryg pude er fint designet med blonde kant, udsøgt håndværk og sexet udseende.Blød og Behagelig!

Bare skru det justerbare harness omkring dine hofter og ben for komfort og sikkerhed under dit strop på spil, og fastgør glat og fast dildo.

Med Spænder,denne strap on er helt justerbar.

Specifikationer:

Materiale: Stof

Farve: Sort

Selen Selen: Det kan du justere størrelsen

Gummi O-ringe Diameter: 38mm/1.50 cm

Pakke Inkluderet:

1stk Sele Med Gummi O-ringe

Venlig Påmindelse: Vi vil bruge Diskret Pakke til at beskytte din privacies.Der er intet mærke, intet logo, ingen beskrivelse af indholdet på pakken, bare en dyb farve, taske eller boks.Ingen ved, hvad der er indeni.På grund af at vi er nødt til at registrere kvaliteten af produkter, så emballagen kan åbnes.Hvis du ønsker at se flere detaljerede billeder af produktet, bedes du kontakte vores customer service personale.Vi vil besvare din besked hurtigst muligt.

Tip: Bemærk: Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv.Ingen følsomme ord der er vist på pakken.Om Pakke

For at beskytte dine personlige oplysninger, garanterer vi for at sende dine produkter i en sikker tilstand.Produktet vil blive pakket med en airbag/gul boble plastik kuvert for at undgå beskadigelse under transportion.

Om Garanti

Fuld refusion, hvis varen ikke svarer til beskrivelsen eller defekt.

Om Produktet

Alle produkter er 100% helt ny, brugbar og kontrolleres omhyggeligt før du sender ud.

Alle produkter er lavet af sikre materialer, uskadelige for kroppen, (Det er normalt, at du lugt svag lugt, når de første åbne, fordi produktet var i forseglet pakke i flere måneder.Bemærk rens det og tør det naturligt, lugten forsvinder hurtigt.)

Om Forsendelse

Vi vil sende ud inden for 5 hverdage.Leveringstid vil variere afhængigt af forskellige lande og vil være påvirket af vejret,pubilc ferie og så videre.Hvis ordren vil ikke modtog i, erklærer tid, bedes du kontakte os.

Om Told

1: sælger er ikke ansvarlig for Fortoldning, når pakken ankommer til destinationslandet.

2 sælgeren er ikke ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifterne ,når pakken sende med express (DHL,Fedex...)

Hvad gør man, hvis opfylde produkt problem

Brug produktet i henhold til produktets manual for det første, hvis du stadig ikke kan bruge den, bedes du kontakte kundeservice i tide, skal du ikke åbne tvist i vil, mener vi, communiocation er meget bedre end konflikt.

Om Arbejdstid

På grund af tidsforskellen, vil der være en forsinkelse i kommunikationen, men meddelelser vil være svar inden for en arbejdsdag.vær tålmodig.

Om Feedback, Vi betragter kunderne som vores venner.Vi håber, du kan shoppe fra os med mere lykke og mindre bekymring.din støtte er vigtig for os, så glem ikke at efterlade os 5-Stjernede feedback.

Specifikation

  • Mærke: Loverkiss
  • Type: Tilbehør
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Råvare Kvaliteten Certificering: ce
  • Vigtigste materialer: Nylon
  • Meddelelse: Ingen vibrator
  • trusse med penis for kvinder: sex slave voksen produkter
  • Størrelse: fit for most
  • Model-Nummer: dildo vibrator indehaveren trusser
  • Sjofelt Billede: No
  • stropløs strapon: vibrator indehaver
  • dildo trusser: sex voksen spil erotisk legetøj
  • Seksuelt Suggestive: No
  • Stropløs dildo: stropløs dildo bukser
  • Materiale: Latex

1 Anmeldelser Lesbisk Strap on Dildo Vibrator Strapon Penis Trusse med O-ring Justerbar Corset Udnytte Lesbisk Sex Legetøj til Kvinder Ingen Vibrator

  1. At Balogun – 2020-10-13

    Quality is good, without heat in the product, sent quickly. Seller +)

    5 / 5

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer