50/100Pcs/Pack POWECOM Åndbar Disponibel Munden Maske Anti-Støv Respirator ansigtsmaske Effektiv Beskyttende Munden Dæmpe Dække

50/100Pcs/Pack POWECOM Åndbar Disponibel Munden Maske Anti-Støv Respirator ansigtsmaske Effektiv Beskyttende Munden Dæmpe Dække

|

SKU: u190549

Tags: rorschach, unicorn hobonichi dække, smid maske, ffp2 respirator medicinsk, ea211, quest ansigt dække, sag til ære se, canon bånd, cover til disney, car cover til.

kr123.14 kr62.82

Status: På lager

Varebeskrivelse

Vær venlig bemærkes,

På grund af virkningen af den epidemi, hastigheden for logistik og transport kan ikke garanteres.Vær venlig bemærkes,at det anførte produkt er fremstillet og distribueret i udlandet, og er underlagt lovgivningen i sit hjemland.

Specifikation

* Størrelse:17*9,5 cm/ 6.69*3.74 tommer * 100% helt nye og høj kvalitet.

Funktioner

1.100% helt nye og høj kvalitet. 2. Engangs kvalitets ansigt, mund maske, lavet af 3-lags materiale.Det ydre materiale er Vandtæt, ikke-vævet stof, som effektivt kan forhindre støv og dråber, det midterste lag af materiale, der er ved at smelte blæst materiale, den indvendige materiale Er blødt, ikke-vævet stof, der kan absorbere fugten fra kroppen er udløbet for at holde vores hud tør. 3. Aluminium bånd på næseryggen kan justeres til at passe til dit ansigt.Den elastiske ørebøjle er let at bære og intet pres for ørerne. 4. Komfortabel og åndbar design .

Om Arbejdstid

På grund af de forskellige arbejdstid i hvert land, vil der være en forsinkelse i kommunikationen, men mails vil blive besvaret inden for en arbejdsdag.Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du velkommen til at kontakte os.Vi forsøger at give dig den Bedste Kundeservice.

Om Forsendelse

Vi vil sende ordrer inden for 1-2 hverdage.Leveringstid vil variere afhængigt af forskellige lande og vil være påvirket af vejret, helligdage og så videre.Hvis du ikke modtager ordren inden for den beregnede tid, bedes du kontakte os.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Specifikation

  • Mærke: POWECOM
  • Livscyklus: Én gang
  • Beskyttelse klasse: INGEN
  • Funktion: Anti-støv
  • Oprindelse: Kinas Fastland
  • Element Type: Masker
  • Anvendelse: Voksen

2 Anmeldelser 50/100Pcs/Pack POWECOM Åndbar Disponibel Munden Maske Anti-Støv Respirator ansigtsmaske Effektiv Beskyttende Munden Dæmpe Dække

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer