Reservedele Til FOR Panasonic Lumix DMC-G80 DMC-G8 DMC-G85 LCD-Skærm Viser Nederste Hængsel Arm Dækning Enhed SKK0429K

Tilbud!

Reservedele Til FOR Panasonic Lumix DMC-G80 DMC-G8 DMC-G85 LCD-Skærm Viser Nederste Hængsel Arm Dækning Enhed SKK0429K

|

SKU: u192438

Tags: panasonic lumix g85, lcd-skærm shell, arduino 2560 tft, panasonic lumix gh5 bundt, g80 panasonic, j120 lcd -, st7789 tft lcd-skærm, panasonic lumix gh5 krop, sag note 9 i ét stykke, a71 hud.

kr124.48 kr98.35

Status: På lager

Varebeskrivelse

Produkt Beskrivelser Varm prompt: 1. når du placerer en ordre, skal du bekræfte klart, hvad du har brug for, og vores billede er det samme for igen. 2: på grund af digital tilbehør, mængde, der er for meget, det lykkedes ikke at uploade, kære i vores butik kunne ikke finde det produkt, du har brug for, bedes du kontakte kundeservice. 3: vores butik sælger vedligeholdelse klasse tilbehør til vedligeholdelse og teknisk personale, før du køber, skal du afgøre at købe et godt kamera symptomer, 4.Fordi disse er de reservedele, bedes du bekræfte, godt kamera fejl, købere for dom, skyld, køber de forkerte dele, vi ikke kan vende tilbage, tak for din forståelse. 5symptoms af fejlvurdering, denne butik er ikke ansvarlig for.Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte kundeservice, vi helhjertet for din service. 6: køb produktet efter modtager, føler, at der er noget galt med produktet, efter installation, kontakt venligst kundeservice på vores gratis teknisk vejledning. 7:Produkter, der sendes ud efter købere, kan du være sikker på at overvåge de transportoplysninger, i tide med et enkelt nummer til den lokale postale undersøgelser, for at forårsage unødvendige tab.Den postale levering ikke er nogle lande købere, skal du være sikker på, at personligt med enkelt nummer til den lokale post til afhentning.LOGO .Om Os Vores teknikere har mere end ti års erfaring i digital kamera reparation industri.Vi har givet vores kunder med en høj grad af tilfredshed for vores produkter og tilfredshed.Vi kræver, at vores service til at være hurtig, så vi sikrer, at vores reparationer tage længere tid end 48 timer, og at vores produkter skal være afsendt senest 5 hverdage efter købet.Vores produkter er kvalitet garanteret!De er afsendt til vores kunder i helt ny stand!Vigtigst er det, at omkostningerne for vores produkter og tjenester er indstillet til rimelige priser!Vores mål er at yde den bedste service for vores kunder og for at opnå 100% tilfredshed fra alle vores kunder.fabrikken FORSENDELSE 1.Varen vil blive sendt ud inden for 48 timer fra modtagelse af betaling. 3.Vi vil sende ud varen ved at Udtrykke, og den shipping tid er 3-4 dage. 2.Skal der være en stor forsinkelse i levering, vil vi underrette dig asap.BETALING 1.For at gøre din købsoplevelse en ligetil,vi er glade for at tilbyde en bred vifte af betalingsmuligheder. 2.vi er glade for at tilbyde en bred vifte af betalingsmuligheder. 3.Vores foretrukne metoder er T/T(TelegraphicTransfer),og vi accepterer også western union og paypal. 4.Vælge den mest bekvemt for dig !Hvis du har nogen spørgsmål eller forespørgsler, så tøv ikke med at kontakte os.Velkommen til at besøge nogen af mine andre elementer.Vi er glade for at tjene dig.Emballage Detaljer Enhed Type: stykke Pakke Vægt: 0.214 kg (0.47 lb.) Pakke Størrelse: 15cm x 13cm x 10 cm (5.91 i x 5.12 i x 3.94 in)

Specifikation

  • Kompatibelt Kamera Stil: Point & Shoot Kameraer
  • Pakke: Ja
  • Model-Nummer: For, FOR Panasonic Lumix DMC-G80 DMC-G8 DMC-G85
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: NoEnName_Null
  • Kompatible Mærker: For FOR Panasonic Lumix

1 Anmeldelser Reservedele Til FOR Panasonic Lumix DMC-G80 DMC-G8 DMC-G85 LCD-Skærm Viser Nederste Hængsel Arm Dækning Enhed SKK0429K

  1. Lksdajflksaj – 2020-10-26

    It is not clear which element it is attached, there should be a pin or a bolt of some kind, had to plant on the glue

    3 / 5

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer