2020 År Klassiske 58 Feng Qing Dian Hong 58 * Phoenix Yun-Nan Sort 380g SLANKEKUR TE

2020 År Klassiske 58 Feng Qing Dian Hong 58 * Phoenix Yun-Nan Sort 380g SLANKEKUR TE

|

SKU: u196537

Tags: king kong strobe, samsung tab s5e skærm, dian hong te, te kop klassisk, sort yunnan te 58, dian hong, obd-og scanningsværktøjet til android, detox te, king kong bong, slanke te.

kr183.09

Status: På lager

Varebeskrivelse

Vægt: 380 g/bag,

Produktet dato: 2020 år.

Pris: prisen er kun for én boks 380g Te, Ikke incluidng Samadoyo 500ml Te Infusionsenheden Krus.

Holdbarhed: 36 måneder

Opbevaring: Undgå direkte sollys.

Fremstilling: Produceret af Yunnan-provinsen Yunnan Dianhong Group Co.,Ltd.

Dianhong Feng band classic-58-serien sort te er lavet af blade fra Fengqing bredbladet te planter, der indeholder rige te polyfenol, ved hjælp af videnskabelig metode og gennemgår en streng teknisk proces.Produktet er præget af kompakte og tykke, twist, sort og skinnende glans, iøjnefaldende gyldne hår ,rød spiritus,fyldig smag, tyk aroma og udtrække mere end 40% efter infusion.I den Nationale Vurdering af 1985 te vandt Splint Tildeling af landet for sin gode kvalitet

Dianhong Te udviklet i 1939, med over 70 års historie,det har været tildelt den stat, Sølv-prisen i kvalitet, der er berømt Kinesisk Te og Udenlandske Gave Te for Udenlandske Gæster.

Feng Brand Te, der er registreret i 1983, det er en af Kinesiske berømte sort te.

Flere og flere data viser, at drikke sort te har 9 heath fordele som følgende:

1. Sort te indeholder antioxidanter, som forebygger skader forårsaget af frie radikaler, som kan føre til mange sygdomme.

2. At drikke sort te kan hjælpe med at reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde, som det hjælper til at udvide arterierne, som øger blodtilførslen til hjertet.

3. Forskning har vist, at sort te kan bruges i kampen mod kræft.Egenskaber te bremse væksten af kræftceller uden at ødelægge raske celler.

4. Te er også menes at hjælpe med at forsinke ældningsprocessen.I dag er der mange anti aging cremer og lotions, der indeholder te ekstrakter til at hjælpe huden til at se yngre ud.

5. At drikke sort te kan hjælpe med at brænde fedt og fremskynde metabolisme.Dette gør det til et ideelt drikke for dem, der ønsker at tabe sig, eller der motionerer regelmæssigt.

6. At drikke te såsom sort og grøn te, hjælper til at reducere dårlige kolesterol og øger det gode kolesterol

7. Te indeholder fluor, som kan hjælpe med at forebygge karies ved at styrke tandemaljen.

8. For de mennesker med diabetes, drikke te kan hjælpe til at sænke blodsukkeret, som kan reducere risikoen for grå stær, og andre forhold, som følge af diabetes.

9. Undersøgelser har vist, at de fordele af sort te er mindsket, når mælken er tilsat.Så for at drage fordel af de fantastiske sundhedsmæssige fordele ved denne te er, det anbefales, at du ikke tage din te med mælk eller sukker.

Specifikation

2 Anmeldelser 2020 År Klassiske 58 Feng Qing Dian Hong 58 * Phoenix Yun-Nan Sort 380g SLANKEKUR TE

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer