Nye Black 3" Tønde Sammenrullet Solo Sæde Fjedre Til Harley Chopper Bobber Softail Custom

Nye Black 3" Tønde Sammenrullet Solo Sæde Fjedre Til Harley Chopper Bobber Softail Custom

|

SKU: u197782

Tags: chopper sæde, shredder, billige solo sæde, harley motorcykel sæde, bobber sadlen, solo pladser harley davidson, coil for kia rio, harley chopper, bolt foråret, pro solo seat.

kr50.61 kr45.54

Status: På lager

Varebeskrivelse

Nye Black 3" Tønde Sammenrullet Solo Sæde Fjedre Til Harley Chopper Bobber Softail Custom

Funktioner:

Tilstand:Brand New

Farve:Sort

Materiale:Rustfrit Stål

Spring Højde:3"

Package: 2 stk Sort solo sæde tønde foråret

Passer til Harley Softail og tilpasset model.

Check venligst størrelse før du køber

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering Vi vil sætte pris på, hvis du efterlade os en positiv feedback.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, venligst forlade os fem stjerner,fordi den positive feedback og fem stjerner er, hvad vi stræber efter.Hvis du ikke er tilfreds med din shopping oplevelse,bedes du kontakte os, før du beslutter dig for at forlade en neutral eller negativ feedback , vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig så hurtigt som muligt.

Hvis det element, du har bestilt, er defekt, skal du kontakte os inden for garantiperioden,vil vi erstatte den defekte vare til dig, med et element af samme funktionalitet på først.

Hvis en passende erstatning ikke er tilgængelig, en delvis tilbagebetaling vil blive udstedt via Paypal.

Hvis køber ikke ønsker hverken erstatning eller delvis tilbagebetaling, men ønsker at vende tilbage, køber, bør være ansvarlig for alle de hjemvendte skib afgifter.

Specifikation

  • Mærke: ZORBYZ
  • Element Vægt: 0.25kg
  • Model Navn: C&L1097
  • Item Bredde: 0inch
  • Element Type: Seats & Benches
  • Item Længde: 0inch
  • Materiale Type: høj kvalitet stål
  • Item Højde: 0inch

0 Anmeldelser Nye Black 3" Tønde Sammenrullet Solo Sæde Fjedre Til Harley Chopper Bobber Softail Custom

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer