For Garmin D2 Bravo Smartwatch USB Opladning Kabel Oplader Base Clip Til Garmin D2 Bravo Smartwatch Tilbehør

For Garmin D2 Bravo Smartwatch USB Opladning Kabel Oplader Base Clip Til Garmin D2 Bravo Smartwatch Tilbehør

|

SKU: u20957

Tags: uret nfc, garmin smart ur, oplader smartwatch, garmin tactix, d2 kniv stål, se smartwatch d6, d2 stål, garmin oplader, garmin usb, smartwatch se s2.

kr51.77 kr42.43

Status: På lager

Varebeskrivelse

Bullet Punkter:

1、Kompatibel med: opladeren er kompatibel med D2-Bravo Smartwatch (Data Sync er til rådighed).

2、Stramme Forbindelse Design: Dette opladning klip i markør er ikke løst for dit ur; de er robuste og falder ikke ud.Det er derfor, vi vedtaget stramme .forbindelsen design, der hjælper med at holde den oplader i stedet for en pålidelig opladning

3、Hurtig Opladning: Stabil ydelse.Vores opladning klip kan tilsluttes til USB-strømkilde på PC, laptop, notebook, fordi denne opladning metode kan give en høj effektivitet og høj stabilitet opladning oplevelse for dig.

4、Over-spænding & Over-nuværende Beskyttelse: Vores opladning klip giver hurtig og stabil opladning hastighed.Lavet af over-spænding og over-nuværende beskyttelse, de vil beskytte dit ur fra at blive beskadiget, når der oplades.

5、Pakken Indeholdt: produktet pakke indeholder 1 * opladning klip (3.3 ft. / 100cm).

Beskrivelse:

Denne USB 2.0 kabel forbinder din smart ur til din computers USB-port til opladning.Eller du kan oprette forbindelse til USB power adapter for nem opladning fra en stikkontakt.

Specifikation:

Materialer: PC+ABS (genoplade stå),TPE (kablet)

Kabel længde: ca 3.3 ft./100 cm

Opladningstid: 60 Minutter

Input: 5V / 1A

Output: 5V/ 1A

Packing Liste:

Opladning Klip * 1

Tips til at hjælpe dig med at beskytte din smart ur bedre:

Hjælp opladning kabel med indbygget chip, der effektivt kan forlænge levetiden af ur.

Grænse opladningstid til 80 minutter er passende.

Opladning af din vagt, før batteriet løber ned.

Undlad at bruge mobiltelefon oplader, bedes du er sluttet til USB-strømkilde på PC, Mac, Bærbar computer eller Notebook til en mere stabil spænding.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

Specifikation

  • Funktion: Push-Meddelelse
  • Ansøgning Aldersgruppe: Voksen
  • Type: Tilfælde
  • Sprog: engelsk
  • Mærke: viugreum
  • Kompatibilitet: Alle Kompatibel

1 Anmeldelser For Garmin D2 Bravo Smartwatch USB Opladning Kabel Oplader Base Clip Til Garmin D2 Bravo Smartwatch Tilbehør

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer