Camping Lys Krog 9.84 i Telt Lampe Krog Udendørs Camping Udstyr Telt Lampe Bøjle til Camping Rejser Eventyr

Camping Lys Krog 9.84 i Telt Lampe Krog Udendørs Camping Udstyr Telt Lampe Bøjle til Camping Rejser Eventyr

|

SKU: u2402

Tags: skjorte rejse, anime skifte, animal crossing samsung, rejser tshirt, animal crossing nook km billet, splatoon, animal crossing cherry, anime crossover, amiibo splatoon, amiibo nfc.

kr26.19 kr16.00

Status: På lager

Varebeskrivelse

Camping Lys Krog 9.84 i Telt Lampe Krog Udendørs Camping Udstyr Telt Lampe Bøjle til Camping Rejser Eventyr

Bullet Punkter: 1、Let at Installere: lampen krogen er nem at installere uden brug af værktøj, som har den stærke spænding til at gøre krogen i sig selv let at lave på forskellige poler.

2、Fremragende vægtbærende: lampen krogen er udstyret med dobbelt krog design, som kan bære vægt på 10 kg(ca).

3、Flere Formål: lampen krogen kan bruges til udendørs camping, vandreture, fiskeri.Og det er ikke kun velegnet til at hænge camping lys, men også til picnic service.Det er meget bekvemt og en god gadget til udendørs rejse.

4、Høj Kvalitet: Begge ender af bøjlen er fremstillet af robust stål og non-slip gummi for at sikre, at det ikke vil glide ud.

5、Let og Bekvemt: lys bøjle foranstaltninger om 9.84 i i længden, om 125g i vægt, som er nem at pakke og bære for camping.

Funktioner:

1. Nem at Installere: lampen krogen er nem at installere uden brug af værktøj, som har den stærke spænding til at gøre krogen i sig selv let at lave på forskellige poler.

2. Fremragende vægtbærende: lampen krogen er udstyret med dobbelt krog design, som kan bære vægt på 10 kg(ca).

3. Flere Formål: lampen krogen kan bruges til udendørs camping, vandreture, fiskeri.Og det er ikke kun velegnet til at hænge camping lys, men også til picnic service.Det er meget bekvemt og en god gadget til udendørs rejse.

4. Høj Kvalitet: Begge ender af bøjlen er fremstillet af robust stål og non-slip gummi for at sikre, at det ikke vil glide ud.

5. Let og Bekvem: lys bøjle foranstaltninger om 9.84 i i længden, om 125g i vægt, som er nem at pakke og bære for camping.

Specifikationer:

Navn: Rustfrit Stål Klip Type Lampe Bøjle

Materiale: rustfrit stål + non-slip gummigreb.

Farve: sort

Vægt: ca 125g

Vantage: det nye klip-type udendørs lampe strop er velegnet til det sted, hvor der er en stang, stående sted, og det kan bruges til at lave lyset foranstaltninger indenfor 30cm/11.81 i(om) i diameter.Og bøjlen kan ikke kun bruges til at hænge camping lampe, men også velegnet til picnic service.Det er meget praktisk.Vægtbærende kapacitet det er omkring 10 kg, som er fantastisk til udendørs rejse.

Packing Liste:

1*Let Krog

Specifikation

  • Materiale: rustfrit stål + non-slip gummigreb.
  • farve: black
  • Type: 1 - 2 Personers Telt
  • Navn: Rustfrit Stål Klip Type Lampe Bøjle
  • Tilbehør Type: Telt Krog
  • Vægt: about 125g
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

0 Anmeldelser Camping Lys Krog 9.84 i Telt Lampe Krog Udendørs Camping Udstyr Telt Lampe Bøjle til Camping Rejser Eventyr

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer