Hule Toilet Tegn Bord Kreative Væggen Tegn Indretning Plade Wc Tegn Acryl Blok Vægmonteret Toilet Døren Skilt Indikator

Hule Toilet Tegn Bord Kreative Væggen Tegn Indretning Plade Wc Tegn Acryl Blok Vægmonteret Toilet Døren Skilt Indikator

|

SKU: u24190

Tags: coca cola tegn, led neon tegn, bestyrelsen førte tegn, badekar tegn, plak spotify, toilet bord børn, neon led væg, fiskeri raketter bombe, tda7379, badeværelse tegn.

kr120.88

Status: På lager

Varebeskrivelse

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[50068]

Hule Toilet Tegn Bord Kreative Væggen Tegn Indretning Plade WC Tegn Acryl Blok vægmonteret Toilet Døren Skilt Indikator

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[50069]

FAQ

1 .Er der nogen form for rabat for bulk ordre?

Ja, vi kan give engros pris.Hvis du har brug for mere, eller du ønsker skræddersyede produkter kontakt os for yderligere diskussion.Vi er 18 timer online for dig. (bortset fra ferie).

2. Vil du støtte drop shipping?

Ja, Vi accepterer drop shipping.Venligst afgiv ordre med korrekt adresse.Du må ikke efterlade en leveringsadresse forskellig fra din konto-adresse.Anden adresse prisen er ganske forskellige, er du velkommen til at kontakte os for tilbud.

3. Alle billederne er virkelige billede?

Billeder af samtlige produkter vi sælger er reel skyde.

4. Hvad med Kvaliteten?

Kvalitet er vores kernekompetence.Vi eget mærke TOWNSBOX og top 10 fabrikker fra Kina som vores leverandører.Alle produkter vil blive inspiceret nøje før levering for at sikre, at de enkelte kunder kan få vidunderlige produkter med høj kvalitet.Der er nogle forfærdelige sælger bruge vores billede sælge dårlig kvalitet produkt med en lavere pris.Vi foreslår, at du køber en prøve til sammenligning, før du gør masseindkøb .

5. Service Efter Salg?

Når du har modtaget vores produkt, uanset hvilke problemer du har, er du velkommen til at kontakte os i god tid.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem med base på gensidig fordel.Vi vil svare på dine spørgsmål, når vi ser din besked snart.

6. Hvorfor Logistikken er så langsom, at nogle lande?

Alle vores produkter har næsten tynd profit, og vi leverer dem gratis til de fleste lande, så vi ikke har råd til dyre Hurtig, som DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS.Vi vælger relativt gunstige Kina Post Air Mail eller Hongkong Indlæg, normalt tager det omkring 15-35 dage i de fleste regioner i verden, kun få fjerntliggende områder har brug for mere tid til forsendelse, skal du vente tålmodigt.Hvis du er i akut behov for vores produkter, kan du også vælge DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, men du skal betale tilsvarende Logistik gebyrer.Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid.

7. For proccessing tid.

For proceesing tid tager omkring 1-5 dage.Brugerdefineret rækkefølge, kan det tager længere tid.

8. International fragt er tilgængelig.

Vi leverer til hele verden af EMS, DHL, FEDEX, UPS E-Pakke, Kina Post, Singapore Indlæg, Hongkong Indlæg og så videre.

Vi er i stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service, men hvis pakken ikke ankommer inden for den forventede tid, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe dig med at spore det og give dig en tilfreds svar.

9.Vil der være nogen skat eller håndtag gebyrer på min ordre?

De fleste af ordrer vil blive deliveried til kunderne direkte.Nogle ordrer kan have brug for dig støtte til at gøre fortoldning eller betale skat og så videre, når det når frem til dit land.Den skat, der opkræves af din regering .Som regel, luftfartsselskab vil sende dig en e-mail/ besked eller ringe til dig for at tilbyde nogle filer som "faktura" for at afslutte fortoldning.Du skal bare nødt til at gøre, som de anmodning.Hvis du har brug for os hjælpe med at gøre faktura, bare efterlade besked at bemærke os.Før du afgiver bestilling, skal du vide, hvordan at handble fortoldning, og du rydde din regeringens skattepolitik.Når du placerer ordre, kan du efterlade besked at bemærke os din anmodning om pakning, forsendelse, faktura etc.for at undgå enhver forsinket på toldbehandling og skat.Nogle lande som Brasilien, Spanien er strengt på toldområdet.For alle andre spørgsmål, er du velkommen til at lade mig det vide, for det første.

10. Der er nogle små problemer, vi har at bemærke.

Billeder og varer har nuancer er normal

Lad størrelse 1-3mm fejl med manuel måling

Specifikation

  • Model-Nummer: KKM2019032702
  • Mærke: Loripos
  • Stil: Moderne
  • Størrelse: 18x7cm
  • Form: Rektangel
  • Materiale: Akryl

5 Anmeldelser Hule Toilet Tegn Bord Kreative Væggen Tegn Indretning Plade Wc Tegn Acryl Blok Vægmonteret Toilet Døren Skilt Indikator

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer