Gandhanra Personlig Gravere Syngende Skål med på Tværs af Vajra Symbol,Tilpassede Gave til Lyd, Healing,Meditation,Afslapning,Yoga

Gandhanra Personlig Gravere Syngende Skål med på Tværs af Vajra Symbol,Tilpassede Gave til Lyd, Healing,Meditation,Afslapning,Yoga

|

SKU: u27626

Tags: mini cooper, crystal sten skåle, tilbehør yoga, vajra, stor lyd skål, skål synge, dorje phurba, skål ris, skål tibetanske, blå syngende skål.

kr109.83

Status: På lager

Varebeskrivelse

7612743633852685 Gandhanara Håndlavet Syngende Skål Fra Nepal US $ 39.99 / US $ 16.99 / US $ 29.99 /

Tilpas det med et navn eller sms & give dem mulighed for at holde det tæt til deres hjerter.

Hvert element er lavet for at gøre det til en unik og speciel til dig.

❤Disse personlige singing bowl er en fantastisk måde at give dig selv eller en betydelig nogen en gave med mening.

Du kan gøre det personalisering så godt.

Fortæl mig, hvilke ord, du ønsker indgraveret på det, efter at placere din ordre.

❤STIK

***STANDARDINDSTILLINGEN

Teksten er arrangeret i en cirkel omkring den nederste center

Udnytte det første bogstav i hvert ord.

***Ord grænse: Anbefaler ikke mere end 10 ord (15 ord antal,jo længere sætning, jo mindre skrifttype, ellers kan det ikke være fuldt indgraveret)

Eventuelle ændringer med personalisering og aflysninger skal ske inden for 1 time efter bestillingen.

❤BEMÆRK ∙ BEMÆRK

Vi kan have spørgsmål om din ordre!Så check venligst din E-mail i tilfælde af at vi har sendt dig en besked!

Personlig ordrer undertiden bliver holdt op, hvis vi ikke har alle de oplysninger, vi har brug for, eller hvis den er uklar.

Hvis du sørger for at forlade klart fuldstændige oplysninger om din gravering i enten personalisering boks eller en note til sælger, når du går til kassen, vil det hjælpe med at undgå forsinkelser.

SPECIFICA TIONER

Størrelse: der henvises til produktets størrelse chart billede

Diameter: 8cm

Højde: 4,5 cm

Materiale: Kobber Krop & Træ Hammer

Produktion: side smedning og gravering

Pakke Inkluderet:

1 x Syngende Skål

1 x Fåreskind Hånd Mallet

1 x Skål Mat

BESKRIVELSE fuldmåne syngeskål, også en form for yoga, er en slags lav-skingre lyd, der er som en klokke, der kan få folk til hurtigt at slappe af i fred.Fuldmånen er meget kostbar, kun på fuldmåne hver måned, og det er lavet på en fuldmåne uden stærk blæst og mørke skyer.Der er syv håndværkere, der er over 40 år gammel, der skiftes i syv retninger og hammer dem i rækkefølge.Der skal ikke være nogen sekvens fejl i midten.Ellers, de vil blive ugyldig og skal gentages.Materialet er syv metaller (guld, sølv, kobber, jern, tin, bly, kviksølv), og forholdet er en hemmelighed.

Slog skåle bruges i nogle Buddistisk religiøs praksis til at ledsage perioder med meditation og chanting.Slog og syngende skåle vid udstrækning bruges til musik, meditation og afslapning, samt for personlig spiritualitet.De er blevet populære med musik terapeuter, lyd, healere og yoga-udøvere.

Ud over deres traditionelle brug for meditation, Tibetanske syngeskåle bruges til dyb afslapning, stress reduktion, holistisk healing, Reiki healing, chakra afbalancering, og World music.Mange mennesker finder, at de rige blanding af harmoniske overtoner, som de klokker producerer har en direkte effekt på deres chakraer.Vi stræber efter at give præcise oplysninger om syngende skåle, vi sælger.Du vil finde præcise billeder og beskrivelser.Disse specielt tunet Tibetanske syngeskåle producere lyde, som ikke påberåbe sig en dyb tilstand af afslapning, som naturligvis hjælper én i at gå ind i meditation.

HVORDAN AT SPILLE SKÅLE

De er ofte spillet ved at overstrege, men nogle-kendt som syngende skåle-kan også spilles ved at dreje en hammer omkring ydersiden af fælgen til at producere en vedvarende tone.

Vores samling af Høj kvalitet syngende skåle skaber en smuk, fredelig beroligende og afslappende lyd, når der tappes eller spilles rundt i kanten.Perfekt til når du vil have tid til dig selv at slappe af & meditere.

1. Hold skålen i håndfladen af enten hånd.

2. Med den anden, gnid den uden rim i en cirkulær bevægelse.For at holde et jævnt tryk.

3. Forsigtigt øge den hastighed, som når skålen begynder at vibrere, og som lyden vokser.Det kan hjælpe at trykke på skålen til at begynde vibrationer.Nogle gange er denne metode kan tage praksis.

En anden metode er "gonging" eller "slående", skåle.Dette er en simpel metode, som indebærer at finde den skål med et træ eller polstret angriber.

FUNKTIONER

1. Hver sang skål sæt er håndplukket & inspiceret for at sikre den bedste lyd og kvalitet før forsendelse.

2. Vidunderlig tone LET at Spille og Lang Varig Helbredende og Afslappende Lyd,Producere energiske og vibrerende lyde som gav stress-fri afslapning.

3. Disse syngende skåle er blevet brugt til meditation, musik, afslapning, personlig velvære, healing energi og chakra oprettelse osv.i generationer.

MEDDELELSE

1.Bemærk, at 1-2cm fejl på grund af manuel måling.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.Den farve kan have forskellige som forskellen displayet, skal Du forstå.

Specifikation

  • Gratis Gave 2: 1 * Skål Pude
  • Tema: Buddhismen
  • Gratis Gave 1: 1 * Fåreskind Hånd Mallet
  • Diameter: 8cm
  • Oprindelse: NP(Oprindelse)
  • Højde: 4,5 cm
  • Regional Funktion: Indien
  • Produktionsprocessen: Side smedning og Gravering
  • Materiale: 7 Metaller
  • Pakken Indeholder: 1 * Syngeskål

2 Anmeldelser Gandhanra Personlig Gravere Syngende Skål med på Tværs af Vajra Symbol,Tilpassede Gave til Lyd, Healing,Meditation,Afslapning,Yoga

  1. Nuse4god – 2020-11-19

    No sound or vibration for the rest is fine as an ornament but not for meditation.

    3 / 5

  2. Sasha 9132 – 2021-01-29

    I don't know the quality of the product since it never arrived. The delay was too long, by Which I asked for refund. The company reacted immediately and within a few days I was reimbursed for the money. Thank you!

    1 / 5

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer