DIY Energy Storage Mini Touch Stedet Svejser 18650 Lithium Batteri Vedligeholdelse Samling Små Bærbare Hel Side til Rådighed Ærme

DIY Energy Storage Mini Touch Stedet Svejser 18650 Lithium Batteri Vedligeholdelse Samling Små Bærbare Hel Side til Rådighed Ærme

|

SKU: u2813

Tags: tabel stedet svejser, svejse, high power spot svejser, hurtig mini spot svejser, spot svejse, håndværk og diy, håndværk, spot stud svejser, rsi, 18650 stedet svejser.

kr48.84

Status: På lager

Varebeskrivelse

modname=ckeditor

Køb Af Vejledning:

1. Dette produkt er en DIY produkt, bedes du læse denne detalje side omhyggeligt.Brug for instruktion for at bede om eller en note med kundeservice.

2. Uden en oplader, og som er udstyret med en oplader kabel, skal du bruge en fast opladning hoved med 5V output til at oplade batteriet.Brug ikke en hurtig opladning hoved, ellers vil batteriet ikke er beskyttet.

Primære parametre:

Enkelt batteri: 3,7 V/5.5 AH

Dual batteri booster: 3.7 V/11AH

Puls tid: justerbar fra 6 gear (1-6-1 cyklus, maksimal fra 6 gears)

Udløser forsinkelse: 0,8 sekunder

Adapter oplader: 5V, nuværende større end 1A

Vejledning til brug:

1, lange tryk på 3 sekunder, dørklokken ringer, skal du dreje on/off

2. Tryk på knappen kort, dørklokken ringer, ændre gear position, skal du trykke på et gear, hver gang, 1-6-1 cyklus, svejsning styrke er den stærkeste i 6 gear. Efter at trykke på knappen, observere lys.Lyset blinker flere gange, og det er flere gear.Lukker automatisk gear opbevaring og standard-gear opbevaring vil være den næste boot.

3. Efter svejsning pen er presset, dørklokken ringer, og vent 1 sekund for at udløse svejsning.

4. Når opladningen, knappens lampe er mindet i form af vejrtrækning lampe, og den bageste lampe er altid på når den er fuld.Svejsning funktion er ikke til rådighed under opladning.

5, såsom arbejde efter en periode ikke er i arbejde, kan være for lav effekt, hvilket førte til en enkelt chip virker ikke, oplader lyser ikke, ikke til start, ved denne tid at oplade en halv time, så spændingen kan blive gendannet, efter den anledning.

Pakke 1: Dobbelt batteri booster

Kundernes reaktion enkelt batteri svejsning er ikke fast, kan kun svejse fire eller fem hundrede svejsning pletter.Derfor, dual-batteri version er indført.I henhold til den aktuelle måling, udgangseffekt, der er omkring dobbelt så meget som et enkelt batteri, og svejsning stedet kan nå tusinder af punkter på de fleste.Forniklet stål strip 0.1-0.15 kan være svejset fast.Den har samme udseende som pakke for to, med dobbelte batterier inde.

Pakke 2: Enkelt batteri

Nikkel ark 10m (0.1*6mm)

Maskinen er udstyret med:

1. Tryk længe på stedet svejsning inden for 3 sekunder, og summeren giver lyd fra sig, så kan maskinen være tændt/slukket.Det lave strømforbrug hårde og bløde design gør, at den målte strøm af maskinen være slukket.Der er ingen grund til at bekymre sig, at batteriet bliver tømt efter en lang periode med lagring, der vil påvirke batteriets levetid.

2. Tryk på gearets position og tilføje ét ciffer til at starte hukommelse sidste gear, seks gear cyklus.

3. Dette sted svejser kan automatisk registrere de 0,8 s udløse efter svejsning pennen rører nikkel ark, uden manuel/fod udløse eller inter-tid udløse overhovedet.Det er nødvendigt for at bedømme trigger punkt og punkt-svejsning pen godt, før den tærskelværdi, så driften erfaring er første sats.

4. Svejsemaskinen har særlig magt, ledelse og design af software, så svejsning position vender ikke tilbage til nul efter svejsning proces.Når batteriniveauet ændringer, svejsning stedet kan blive svage, og så kan du hæve position.Men det anbefales at oplade så hurtigt som muligt.

5. Når batteriet oplades, power-lampen er mindet i form af vejrtrækning lampe, og den bageste lampe er altid på når den er fuld.For at forhindre utilsigtet opladning, svejsning funktion er ikke til rådighed under opladning.

6. Udstyret med opladning management control module, kan det oplades via mobiltelefon opladning hoved (5V, udgangsstrøm på mindst 1 A), og er udstyret med USB opladning kabel

7, med 50C udledning high power lithium batteri, fuld af power til 0,1 mm-0,15 mm common nikkel ark svejsning hundredvis af svejsning pletter.

Svejsning test:

Første lange tryk på tænd / sluk-knappen i 3 sekunder, og derefter starter maskinen efter at have hørt dørklokken.Der er 6 gear, 1-6-1 cyklus.Når du starter maskinen, trykke på knappen og tilføje et gear efter at have hørt dørklokken ringe.

Der er ikke noget problem i ovenstående test.Tryk på svejsning pen på det objekt, der skal svejses, og lyden af dørklokken angiver, at svejsning pen, der har været i kontakt med.Vent i cirka 1 sekund til svejsning.

Svejsning princip:

Denne maskine er udstyret med en 3.7 4.2 V 5,5 ah power lithium-ion-batterier, efter udsættelse for nikkel, enkelt chip mikrocomputer opdage lodning pen kontrol MOS åbning, hele kredsløb kredsløb kortslutning, udsættelse for nikkel området på grund af lodning pen modstand er større end loop modstand andre steder, mest energi samlet her, gennem den måde af varme, smelter den nikkel, nikkel ark er svejset sammen med batterier.

Welding er en teknik, der kræver praksis.For meget pres eller for meget løshed vil resultere i en svag spot.Alt for løs kan brænde igennem nikkel ark, for stramme nikkel ark kontaktmodstand er for lille, generere tilstrækkelige varme, nikkel ark vil ikke smelte.Svejsning bør ikke producere en masse af gnister, buler lyse.

\

\

Bemærkninger:

1. Når brugeren får produktet, batteriet er generelt ikke fuldt opladet.Du oplade det først, før du bruger det for den bedste effekt.

2. Maskinen kan svejse 0.1-0.15 mm nikkel stål ark og 0,1 ren nikkel ark.Ikke svejse ren kobber sådanne ledende materialer.

3. Må ikke bruge det i lang tid, og opbevar ikke batteriet for lavt eller for højt.

4, hvis strømmen er for lav, vil føre til en enkelt chip virker ikke, det er ikke på den maskine, oplader lyser ikke, i dette tilfælde, skal du oplade, afgift for et par minutter til at komme sig

5. Strøm, spænding og materialer, som kan alle påvirke den punktsvejsning effekt.Ikke alle materialer kan komme godt sted svejsning effekt.Det anbefales, at du først øve med en dåse og så videre.Når du bliver fortrolig med den svejser, bør du reweld batteriet.

Specifikation

  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK

0 Anmeldelser DIY Energy Storage Mini Touch Stedet Svejser 18650 Lithium Batteri Vedligeholdelse Samling Små Bærbare Hel Side til Rådighed Ærme

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer