ZORBYZ 1 Sæt Motorcykel Chrome blinklyset Kørsel Stedet tågelygter Bar Til Harley Chopper Custom Touring

ZORBYZ 1 Sæt Motorcykel Chrome blinklyset Kørsel Stedet tågelygter Bar Til Harley Chopper Custom Touring

|

SKU: u28257

Tags: shredder, rr90, harley, blinklys chopper, 7 harley-krom, krom cover harley, kinesisk plakat, gatsby hat, kort lys harley, bobber brugerdefinerede.

kr272.23 kr245.00

Status: På lager

Varebeskrivelse

1 Sæt Motorcykel Tur Signal Kørsel Stedet tågelygter Bar Passer Til Harley Chopper Custom Touring

Funktioner: Den kompatible køretøjer er kun til reference,pls tjekke bar størrelsen på billedet før køb (hvis bar størrelsen ikke passer din cykel,pls ikke købe) til At passe alle motorcykler med 33-43 mm Gaffel Rør Materiale:Plast Spot light & metal blinklys Lys & Stål Farve: Krom Spot Light: 12V 10W Spot Light: Amber som billedet viser Tænd Lys:Amber som billedet viser Montering: de Fleste af motorcykler , cykler , touring ,chopper , brugerdefinerede applikationer pls kontrollere størrelsen på billedet før du køber.tak Til passer til alle motorcykler med 33-43 mm Gaffel Rør Packge omfatter: 2stk spot lys 2stk vende sigal lys, 1 sæt monteringsrammen Bemærk: Installation instruktioner ikke inkluderet i prisen.Nem at installere på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

1.hvis din shipping adresse hører til fjerntliggende områder,købere er nødt til at betale ekstra shipping gebyr,håber på din forståelse,hvis du ikke kan acceptere vores politik,skal du ikke bud,tak.

2.hvis du ikke får dine varer inden forventet,bedes du e-mail til os først,vi vil gøre vores bedste, og imødekomme dit behov,har brug for din samarbejder,tak.

3.Normalt er der ikke producere skat,men vi kan ikke 100% garantere,at hvis der er eventuelle pligt produceret af stive toldreglerne,jeg er bange for, at køber ville være helt ansvarlig for det

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering

Vi vil sætte pris på, hvis du efterlade os en positiv feedback.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, venligst forlade os fem stjerner,fordi den positive feedback og fem stjerner er, hvad vi stræber efter.Hvis du ikke er tilfreds med din shopping oplevelse,bedes du kontakte os, før du beslutter dig for at forlade en neutral eller negativ feedback , vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig så hurtigt som muligt.

Hvis det element, du har bestilt, er defekt, skal du kontakte os inden for garantiperioden,vil vi erstatte den defekte vare til dig, med et element af samme funktionalitet på først.

Hvis en passende erstatning ikke er tilgængelig, en delvis tilbagebetaling vil blive udstedt via Paypal.

Hvis køber ikke ønsker hverken erstatning eller delvis tilbagebetaling, men ønsker at vende tilbage, køber, bør være ansvarlig for alle de hjemvendte skib afgifter.

Specifikation

  • Watt: 12V
  • Mærke: ZORBYZ
  • Element Type: Tågelys Montage
  • Materiale: Plast Og Metal

0 Anmeldelser ZORBYZ 1 Sæt Motorcykel Chrome blinklyset Kørsel Stedet tågelygter Bar Til Harley Chopper Custom Touring

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer