2020 Isabella 3.0 af Peter Turner ( fuld version ) maigc tricks

Tilbud!

2020 Isabella 3.0 af Peter Turner ( fuld version ) maigc tricks

|

SKU: u2957

Tags: hjemsøgt magic, bestyrelsen magiske trick, close up magi, chip magiske trick, dont pass, tom sten, magic trick sansmind, papir taske trick, brand magic kit, david roth.

kr38.10 kr32.36

Status: På lager

Varebeskrivelse

Isabella 3.0 af Peter Turner

Ved at kombinere nye principper, der er tilgængelige i dag (som ikke var tilgængelige, da jeg først startede min rejse ind i stjerne tegn/ fødselsdato divination) blandet med gamle principper, jeg er glad for at sige, at jeg kan endelig lukke døren for noget, der er blevet en besættelse af mine alt for længe.

Det er det, den sidste i "Isabella' s Star" serie.Jeg vil ikke være at re-besøger d.o.b divination forudsætning, igen som jeg er så tilfreds med dette, det får mig til at smile bare ved tanken om det.

Ikke mere matematik/ beregninger, ikke mere astrologiske numre, ingen vugger, den deltager, der aldrig skriver noget ned (dette er helt prop-mindre), hurtige at udføre, rock solid i form af metode og meget lidt procedure.

Effekten kører som dermed –

Du beder hans/ hendes deltager til at forestille sig deres fødselsdato skrevet i luften.Den performer så dirigerer deltager til at tænke på en imaginær navn og forestille sig, at deres fødselsdato hører til denne imaginære person.

Den udøvende kunstner forklarer, at ved at forestille sig, fødselsdato objektivt, som om det tilhørte en anden, der gør det muligt at guddommelige.For at bevise, at hans/ hendes punkt performer ser på den deltager, og starter med at afsløre deres stjernetegn.

Den performer så bevæger sig ind på at afsløre navnet, at den deltager, der blot tænkte på, og afslutter ved at afsløre datoen for fødslen!

For tilhængere af nogle af mine tidligere værker, vil du vide nogle af de metoder, der er her – jeg vil være helt ærlig og op foran, det er, hvordan disse metoder arbejder sammen om at bringe dem ind i et helt nyt lys.

Jeg har taget højde for dit svar på et spørgsmål, jeg spurgte for nylig, om min Facebook side, og jeg har inkluderet links til video forestillinger i en række miljøer og video finesser (i bogen).

Engelsk sprog – hvis du er interesseret i takeaway mentalism så undgå dette.For dem, der er villige til at sætte i en lille mængde arbejde (intet for at trykke på) du vil bogstaveligt talt være i stand til at gå ud og gøre, hvad du hævder at gøre for real!

Specifikation

  • Materiale: Metal
  • Størrelse: One Size

2 Anmeldelser 2020 Isabella 3.0 af Peter Turner ( fuld version ) maigc tricks

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer