Flydende Sæbe 400Ml Automatisk Intelligent Sensor Induktion Berøringsfri ABS Hånd Vask Dispensere til Køkken Badeværelse

Flydende Sæbe 400Ml Automatisk Intelligent Sensor Induktion Berøringsfri ABS Hånd Vask Dispensere til Køkken Badeværelse

|

SKU: u32369

Tags: automat sæbe dispenser, ceramik soap holder, simpleone automatisk sæbedispenser, dispensere sæbe, dispenser hotel, automatisk sæbe dispensor, sensor sæbe, flydende sæbe, hvid flydende sæbe holder, 2oz.

kr156.17 kr78.09

Status: På lager

Varebeskrivelse

Funktioner:

-Denne vare har indbygget infrarød smart sensor, sæbe vil automatisk blive udsendt, når du lægger din hånd, opvaskemaskine, osv.

-Helt automatisk og ikke-kontakt operationen for at undgå, den anden på tværs af infektion.

-Innovative drypfri design eliminerer køkkenbordet rester og rod

-Hjælpe forældre med at bekræfte deres motivation for at vaske hænder børn.

-Stor, let at udfylde.

-Ideel til lotion, flydende sæbe, osv.

-Perfekt til brug i badeværelse, køkken?

Specifikation:

-Materiale: galvaniseret ABS

Kapacitet: 400ml

-Trådløs, drives af 4 AAA batterier (Ikke inkluderet)

Bemærk venligst:

-1.Hvis det ikke registrere din hånd, og ingen væske lækage, det kunne være, at den flydende koncentrationen er for høj, kan du fortynde det til at løse dette problem

-to.Hver sæbe dispenser vil gå gennem flydende test, før fabrikken leveret, som kan have en lille rest vand på flaske, skal du ikke bekymre dig, at produktet er helt 100% brand nye.

Pakke Indhold: (Uden Original Æske)

1 automatisk sæbedispenser

1 x engelsk brugermanual

Om Emballage Og Feedback

Købers anvisninger: 1. Når væsken niveauet er lavt, skal du genopbygge hånd sanitizer med det samme, ellers hand sanitizer ikke vil flyde ud af normalt 2. Bland ikke den hånd sanitizer med vand og tilsæt det til beholderen af maskinen, ellers vil det påvirke den normale udledning af maskinen; 3. Gælder ikke en stærk effekt til maskinen, ellers vil det medføre alvorlig skade; 4. Hvis maskinen ikke bruges i længere tid, skal du slukke for strømmen og fjern alkaline batteri; 5. Du må ikke vippe kroppen til at undgå udsivning af hånd sanitizer; 6. Dette produkt er kun egnet til brug i badeværelse og køkken; 7. Må ikke skylles kroppen med vand, ellers vil det føre til beskadigelse af produktet; 8. Brug ikke dette produkt i henhold til det miljø af sollys, da det ellers vil påvirke funktionen af produktet; 9. Den normale temperatur for maskinen ligger 3 ° -40 ° 10. Flydende udstrømning tid er påvirket af flydende indhold, viskositet, luftfugtighed, temperatur, osv.Der er ingen væske i det nye produkt pipeline, i Løbet af den første anvendelse, udledning tid kan være et minut eller ti minutter, så længe lyset er tændt, og at der er en lyd, skal du vente, indtil væsken er afladet.Bemærk: (Det er nødvendigt at bruge en flydende dispenser med en koncentration af væske, vand, etc.der ikke har en bestemt viskositet til at arbejde!)

Beskrivelse

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Undertorvet.dk såsom Visa, kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge den metode, du kan lide mest.

For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Undertorvet.dk og vil ikke blive frigivet, før du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Send betingelser

Vi vil sende varen til den leveringsadresse, du er tilbage på Undertorvet.dk.For at du kan få din ordre normalt, udfyld venligst din leveringsadresse omhyggeligt.

Returret

Vi garanterer 100% tilfredshed.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har modtaget fra os, og varen er forskellig fra beskrivelsen.Så lad mig det vide.

En fuld tilbagebetaling, ombytning eller erstatning er tilbudt.

Feedback og kontakt os

Hvis du er tilfreds med mine varer og tjenester, bedes du forlade din positive feedback.Vi sætter stor pris på dine kommentarer.

Jeg er glad for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte mig.Jeg vil gøre mit bedste for at svare dig inden for 24 timer, håber vi at gå ud i weekenden.

Specifikation

  • Funktion: Flydende Sæbe Dispenser
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Vigtigste Materiale: Plast
  • Flydende Sæbe Dispenser Type: Automatisk Sæbedispenser
  • Model-Nummer: Y70
  • Certificering: INGEN

2 Anmeldelser Flydende Sæbe 400Ml Automatisk Intelligent Sensor Induktion Berøringsfri ABS Hånd Vask Dispensere til Køkken Badeværelse

  1. Adrienne Nemeth – 2021-01-27

    Good item, you have to remember that does not have the automatic stop. You have to take off the hands from otherwise always delivers

    5 / 5

  2. Severlien – 2021-01-11

    Very satisfied

    5 / 5

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer