Laser-Niveau BAGGRUNDSTAPET-L2 SELF LEVELING Cross Line Laser Projektorer laser linje med Magnetisk Pivot Beslag Gratis Fragt

Tilbud!

Laser-Niveau BAGGRUNDSTAPET-L2 SELF LEVELING Cross Line Laser Projektorer laser linje med Magnetisk Pivot Beslag Gratis Fragt

|

SKU: u3441

Tags: disco laser, laser-niveau, laser pointer, automatisk niveau, 360 laser-niveau, cross-line laser, laser-niveau, gratis indkøbsliste, laser line, bar stål.

kr457.89

Status: På lager

Varebeskrivelse

==============================================================================

Advarsel

Mens produktet er i drift, skal man være omhyggelig med ikke at udsætte dine øjne for den udsender en laserstråle (red light source).Eksponering for en laserstråle for en udvidet tid, det kan være farligt for dine øjne.

ADVARSEL:

Følgende etiket/udskriv prøver, der er placeret på produktet at informere om, laser klasse for din bekvemmelighed og sikkerhed.

Ikke stirre direkte ind i strålen, eller se direkte med optiske instrumenter eller oprette laser i øjenhøjde.

GARANTI - ET ÅRS GARANTI:

Vi garanterer vores laser-niveau(s) mod fejl i materialer og / eller udførelse i ét år fra købsdatoen.

Defekte produkter vil blive repareret eller erstattet, efter vores skøn, hvis de sendes sammen med kvitteringen til vores autoriserede distributør(s).denne garanti dækker ikke fejl forårsaget af hændelige skader, slid og ælde, og kan bruges til andet end i overensstemmelse med producentens anvisninger eller reparation eller ændring af produktet, der ikke er autoriseret af os.

Reparation eller udskiftning i henhold til denne garanti påvirker ikke datoen for udløbet af garantien.

I den udstrækning, det er tilladt ved lov, skal vi ikke være ansvarlig under garantien for indirekte tab eller følgeskader, som følge af fejl i dette produkt.Denne garanti kan ikke ændres uden tilladelse.Kalibrering og behandling dækkes ikke af garantien.

BEMÆRK:

Kunden er ansvarlig for korrekt brug og pleje af værktøj.

Desuden er kunden helt, der er ansvarlig for regelmæssigt at kontrollere nøjagtigheden af laser, og derfor til kalibrering af værktøj.

Specifikation

  • Model-Nummer: L2
  • farve: vis som billede
  • tilstand: 100% Brand Nye
  • Måling Model: 2 Linjer
  • Navn: BAGGRUNDSTAPET
  • Type: Line Lasere
  • Mærke: BAGGRUNDSTAPET
  • Bølgelængde: 635
  • Præcision: 1mm

1 Anmeldelser Laser-Niveau BAGGRUNDSTAPET-L2 SELF LEVELING Cross Line Laser Projektorer laser linje med Magnetisk Pivot Beslag Gratis Fragt

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer