100g Naturlige amazonit krystal Sten, Grus fish tank dekoration Hjem til gave

100g Naturlige amazonit krystal Sten, Grus fish tank dekoration Hjem til gave

|

SKU: u40276

Tags: huset tegning søde piger, hus kjole skønhed, huawei mate skruer, jx300b skrue nitter, dækker p20 pro 100, ice cream cilicone, hvordan gemme steg bog, gucci plader negle, gucci sko mannen.

kr36.57

Status: På lager

Varebeskrivelse

100g Naturlige amazonit krystal Sten, Grus fish tank dekoration Hjem dekoration til gave

Bemærk: Den farve og det mønster af hvert stykke er forskellige, vil vi levere varer tilfældigt, men vi vil vælge den bedste til at sende til dig, tak for din tillid og forståelse.Afhængigt af størrelsen af palm og Vinkel at skyde, vil der være en fejl af størrelsen.Se oplysninger om produktets størrelse.Tak!

Disse krystaller er naturligt dannet, og derfor kan have nogle naturlige ufuldkommenheder.Dette betyder også, at hver crystal vi sælger, er helt unik, og så kan afvige fra de viste billeder lidt.Hvis du kan huske dette, bedes du kontakte os, før du køber.Mange tak for dit samarbejde.) Funktion: 100% Brand nye.Smuk og god til at se.Diverse væltede sten i blandede størrelser og form.Alle stenene er unikke og vil variere fra det viste på billedet.Det er et godt hjem dekoration og gøre dit hjem smukkere.Bemærk: 1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke. 2.Tillad lille afvigelse for måling af data. 3.Lad 0.1-0.5 cm fejl.

Specifikation

  • Stil: feng shui
  • Materiale: Organisk Materiale
  • Mærke: LWJTS
  • Regional Funktion: Kina
  • Tema: Mascot

1 Anmeldelser 100g Naturlige amazonit krystal Sten, Grus fish tank dekoration Hjem til gave

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer