5V Mini-USB-Bærbare Generere Natrium Elektriske Hypochlorous Syre Generator husstand elektrolytisk Desinficerende vand generator

5V Mini-USB-Bærbare Generere Natrium Elektriske Hypochlorous Syre Generator husstand elektrolytisk Desinficerende vand generator

|

SKU: u45874

Tags: desinficere vand, hypochlorous maskine, hypochloric syre generator, kangen vand, hypochlorous syre kaffefaciliteter, alkalin vand, hypochlorous syre vand maker, filtrering af vand, destillere vand maskine, desinficere generator.

kr88.71 kr68.32

Status: På lager

Varebeskrivelse

Pakke Inkluderet:

1x Gør Maskinen(USB -)

1x Ske

1x Brugervejledning

Specifikation:

Produkt navn: Mini-5V USB Hypochlorous Syre Vand, Desinficering Sterilisering Gøre Værktøj Maskine

Materiale: Plastik

Størrelse: 22*40mm

Farve: Hvid/Grå(valgfrit)

Spænding: 5V DC

Effekt: 5W

Funktion: Skabe natriumhypochlorit

Passende kapacitet: 300-500ml

Sterilisation sats når 99.9% af E. coli/Staphylococcus aureus/Candida albicans/Mider osv.

Beskrivelse:

-Hypochlorous syre (HOCl) er ikke-giftige harmløse.Det er officielt godkendt af OS/FDA og Japan.Det er omkring 80 gange mere effektiv end blegning vand.

-Natriumhypochlorit (NaOCl) er den vigtigste bestanddel af blegemiddel vand, som også er effektiv til sterilisering og desinficering.

Blegemiddel vand: effektiv baktericide stof i blegemiddel er "natriumhypoklorit" (NaClO).Ulempen er, at det er mere giftigt for kroppen og har flere kemiske rester.Som for lang tids brug af blegemiddel, det vil medføre irritation af hud, slimhinder og luftveje, og blive et sundhedsmæssigt problem.

Hertil kommer, at "natriumhypoklorit" er relativt ætsende og har en indvirkning på den menneskelige hud og selv metaller.Rengøring overflade af metal udstyr og vask gulvet vil forårsage korrosion af udstyr og vil hurtigt blive forældet.

Funktion:

1. Den måde at spare penge: engangs køb, langvarig brug for, ingen grund til at købe desinfektionsmiddel fra nu af, ingen omkostninger, kan være udarbejdet af dig selv i store mængder, og små mængder, og på lang sigt afskaffelse af desinfektion og rengøring udgifter.

2. Klar-til-brug: Klar til at gøre mere og mindre, koncentrationen af desinfektionsmiddel, der er gjort i den normale reaktionstid er moderat, er der ingen grund til at blandes og fortyndes.Reaktionstid kan justeres efter aktuelle behov for at gøre det tykkere eller tynd, hvilket er bekvemt og hurtigt.

3. Grøn og miljøbeskyttelse: Kun salt og vand, der anvendes, og det er synligt med ingen andre tilsætningsstoffer.

4. Sikkerhed og Tryghed: Det er en skam at bruge det nuværende system, men det vil være flydende, hvis der er mere.Den koncentration, der er moderat, gør ikke ondt i huden, ikke irriterer, og giver ro i sindet til familier med børn og ældre.

5. Høj oxidation værdi: frisklavet, høj oxidation værdi, god sterilisering effekt.

6. DIY sjov: øger det sjove af videnskabelig praksis og anvende kemi viden til det virkelige liv.Familier med børn kan også give børn mulighed for at deltage i produktion og børn til at deltage i videnskab og praksis.Men forældre skal overvåge og sikre sikker drift af deres børn!

7. Lille og transportabel: lille størrelse, nem at bære, kan løse de problemer, når desinfektion, når de går ud.

8. Gode gaver: smuk og lækker, sund gaver.De bedste produkter til venner og familie.Selvfølgelig, kan du gøre flere flasker af desinfektionsmiddel, som også kan bruges som gaver til familie og venner.

9. Pålidelig og pålidelig: uanset hvad der sker, skal du ikke bekymre dig om noget desinfektionsmiddel på hjem, det er en pålidelig familie vagt.

Når du placerer en ordre, bedes du vælge en forsendelses måde, og betaler for ordren, herunder forsendelses omkostninger.Vi vil sende varer så hurtigt som muligt.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke den tid, du får pakken.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage-feeds, told og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Specifikation

  • Vandbehandling maskine Type: Hypochlorous Syre Vand, Desinficering Sterilisering
  • Mærke: HAOYUNMA
  • Type: Generere natriumhypochlorit
  • Rensende Position: Andre
  • Model-Nummer: Andre
  • Certificering: Andre
  • Bruger: Gør Maskinen
  • Effekt (W): 5w

0 Anmeldelser 5V Mini-USB-Bærbare Generere Natrium Elektriske Hypochlorous Syre Generator husstand elektrolytisk Desinficerende vand generator

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer