Nye Sort Motorcykel 6mm Sæde Bolt Billet Aluminium Kraniet Poleret Riflede Universal-Passer til Harley Høj Kvalitet, Holdbar

Nye Sort Motorcykel 6mm Sæde Bolt Billet Aluminium Kraniet Poleret Riflede Universal-Passer til Harley Høj Kvalitet, Holdbar

|

SKU: u4606

Tags: gelle motorcykel sæde, motorcykel sæde stil, cap harley, besat motorcykel sæder, harley sporter, bolt cover harley, davidson harley skull, chopper skull, dækning af harley, sjov bil.

kr42.06 kr38.28

Status: På lager

Varebeskrivelse

Montering for 6mm tråd Harley

Specifikation:

Helt nye og Brugte

Materiale: Rustfrit Stål (bolt) / Plast (chrome head)

Farve: Krom

Overflade Mønster: Skull Hoved(Midterste Finger)

Nem at installere, holdbar

Give din motorcykel et nyt udseende

Kan bruges som fairing Bolte, Forrude, Bolte, Nummerplade Bolte osv

Instruktioner: ikke inkluderet

Montering: Universel for de fleste motorcykel bageste sæde med 6mm(1/4") slidbane

Bemærk: husk at tjekke størrelsen, før du køber det - 6mm Bolt/Tråd

Pakke inkluderet:

1pc bagsædet Bolt

Bemærk Før Du Køber

1. For at gøre din shopping behageligt.Læs venligst vores produkt oplysninger omhyggeligt, før du køber.

2. På grund af problemet med lys, vil der være en vis farveforskel mellem produktet og billedet, men det vil ikke påvirke den normale brug.

3.Import told/afgifter er ikke inkluderet i projektets pris.Denne del af omkostningerne vil blive opkrævet separat betaling af rederiet i overensstemmelse med lokale offentlige politikker og regler.

Betaling

Vores butik understøtter flere betalingsmetoder.

Feedback

1. Vær venlig at give os positiv feedback, efter at have modtaget vores kvalitets produkter.Din fem-stjernet rating og positiv feedback, er de mål, vi arbejder på.Første af alle, vi fortsætter med at forbedre kvaliteten af den service!For det andet, kan du få rabat eller belønning for dit andet køb!

2. Vær venlig ikke at efterlade en 1-3-stjernet rating, har neutral/negativ feedback eller åbne en tvist.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os og vi vil gøre vores bedste til at reagere og hjælpe dig med at løse problemet .

Forsendelse

1.Vi forsøger at skibet inden for 1-2 hverdage efter betaling.Shipping oplysninger, der vises, i den rækkefølge.Bemærk at leveringstiden omfatter ikke den tid, der bruges på toldbehandling, told-inspektion, etc., som årsag pakken for at være suspenderet.

2.Hvis transportfirmaet forsinkelser leveringstid på pakken.Vær venlig ikke at efterlade os med negativ feedback eller indlede en tvist.Jeg foreslår, at du kontakte mig, jeg vil hjælpe dig med at løse problemet så hurtigt som muligt.

Tilbage

1.Ubetinget vende tilbage tilbagebetaling er tilladt inden for 30 dage efter levering.Bedes du kontakte os via Undertorvet.dk før forsendelse.Ellers kan vi ikke acceptere tilbagevenden pakker.

2. Alle returneringer skal efterlades som de er, hvilket betyder, at elementet er aldrig blevet installeret eller er pakket i sin originale emballage.

3. Hvis det er købers problem, der fører til køb af det forkerte produkt.Det er nødvendigt at afholde forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering eller ombytning af produktet.

4. Produktet er beskadiget eller defekt ved levering.Kontakt os venligst inden for 14 dage.Vedhæfte et billede, som tydeligt viser de vare defekt information.Vi vil løse problemet for dig så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Velkommen til at kontakte os.Vores tid på arbejde: mandag til lørdag (Beijing tid zone) 9:00 - 12:00 14:00 - 18:00 PM

1. Der kan være en vis farveforskel mellem produkt og billeder, men ikke påvirke brugen.

2. Import told/afgifter er ikke inkluderet i prisen.Blive opkrævet ved Forsendelse Transportøren i henhold til de lokale regeringens politik.

1. Vi leverer inden for 1 - 2 business dage efter betaling, vises Status på ordren.Anslået Leverings Tid er ikke indeholde Fortoldning, Inspektion, etc..

2. Efter den pakke bredbladet Kina, Modtagne Oplysninger og leveringstiden afhænger af de forskellige Rederier, Luftfartsselskaber, Lande eller Regioner.

3. I den pakke, transport, hvis du har problemer, husk venligst at kontakte mig i den første tid.

1. Hvis du er utilfreds med denne vare, bedes du returnere det Inden for 7 dage med henblik på ombytning eller penge tilbage.Kontakt os venligst i forvejen.

2. Alle returneringer Skal Være i original emballage, Give os Tracking Nummer, Ordre-ID.

3. Hvis dette element er købt ved købers en fejl, skal du betale ekstra shipping gebyr.

4. Hvis produktet defectived inden for 3 måneder, bedes du kontakte os for at udskifte.Uden ekstra omkostninger;Fejl vises efter 3 måneder kan stadig blive erstattet.Men du skal betale ekstra shipping gebyr.

1. Meget pris for din Positive Tilbagemeldinger:

Lys Op I En Fem-Stjernet

Tak for din Positive Feedback, vi giver Rabat / Belønning for dit andet køb og Eksklusiv Kvalitet og Service!

2. Ikke 1-3-Stjernet Rating, har den Negative Feedback, Tvist.Nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vi svarer og hjælpe dig med at løse problemet i 12 timer.

1. Velkommen til at kontakte os fra mandag til lørdag (GMT+8) 9:00 - 12:00 ER 14:00 - 18:00 PM.

2. Alle mails vil blive besvaret inden for 12 timer i en hverdag (Undtagen helligdage i Kina).

Specifikation

  • Element Type: Dækker & Dekorative Lister
  • Item Bredde: 0cm
  • Item Længde: 0cm
  • Materiale Type: Rustfrit Stål (bolt) / Plast (skull hoved)
  • Element Vægt: 21g
  • Mærke: Sjette Kvadrant
  • Item Højde: 0cm
  • Motobike Gøre: Harley-Davidson
  • Model Navn: OTSCREW00176

1 Anmeldelser Nye Sort Motorcykel 6mm Sæde Bolt Billet Aluminium Kraniet Poleret Riflede Universal-Passer til Harley Høj Kvalitet, Holdbar

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer