1Sec~999Min Puls Signal Control Board Kredsløb/ Motor/ LED Delay Timer 12v 24v

1Sec~999Min Puls Signal Control Board Kredsløb/ Motor/ LED Delay Timer 12v 24v

|

SKU: u5860

Tags: køkken timer, timer, 12v digital timer, circuit motor, bas-lås, 6z4 rør, ciffer timer, Skifte Tid, 12 v timer, display timer.

kr51.04 kr43.41

Status: På lager

Varebeskrivelse

Beskrivelse

1) Støtte hyppige, høj-frekvens on/off kredsløb.

2) Ingen støj/gnister under driften.

3) Ingen af elektro-magnetiske forstyrrelser under operationer.

4) Kan bruges til at styre motor -, pære, LED-lys og bånd, små pumper, magnetventiler, osv.

Beskrivelse funktion i bestyrelsen:

1) Signal udløser output, bord begynder at arbejde.Når forudindstillet tidsforsinkelse er nået, arbejde stopper.

2) Under forsinkelse: der er tre tilstande for indstilling:

A: re-udløser ugyldig

B: når udløses, forsinkelse genstarter

C: når udløses, bord, nulstilles, tiden stopper.

3) T1 og T2 : on/off tid som gentage cykler.Både T1 og T2 er justerbar.

4) Bestyrelsen arbejder, når der er signal.Når signalet er slukket, skal tiden begynder, og efter at have nået præ-indstillet tid, output stopper.

Specifikationer:

1) Størrelse: 64.2*39.5*13mm

2) Udgang-kapacitet: DM5-30V, Max antal nuværende 20A (når strømmen er højere end 5A, skal du tilføje en ekstra varmeveksler til bestyrelsen).

3) at Arbejde volt: DC 5-30V

4) Signal volt:DC4-27V (kan bruge positiv pol af strømforsyning til at udløse, eller en knap skifte, PNP-sensor, PLC signal, osv.)

5) der Arbejder temperaturområde: -40~85'C

6) Tid indstilling huskes efter, at strømmen er slukket.Justerbar tidsindstilling med tre intervaller (0-999seconds med 1 andet trin; 0-99.9 sekunder med 0,1 sekund trin; 1-999seconds med 1 minut trin )

Tid og Arbejder Mode detaljer:

Valget af tilstand: læg bestyrelsen til magten.Lange Tryk på K2 i to sekunder for at indtaste mode select.Der er fire tilstande til at vælge, fra P1-1 til P1-4.

Mode P1-1: Signal udløser output til at begynde at arbejde.Når pre-indstillede tid er nået, arbejde stopper.

Vi kan indstille output tiden T: Tryk på K2 gang, første ciffer LED begynder at lyse.Tryk på K3, nummer på det første ciffer ændringer; Tryk på K2 igen, andet ciffer skinner.Tryk på K3 at ændre nummeret på den anden ciffer...Og på denne måde kan vi ændre numre på den LED.Tryk på K2 igen, FØRTE stoppe med at skinne.Tryk på K3 igen, komma begynder at bevæge sig på LED.Når kommaet er bag tredje ciffer, tidsindstilling er 0-999 minutter .Når det er bag den anden ciffer, 0-99.9 sekunder .Når der ikke er noget komma, er det tid intervallet er 0-999 sekunder.

Efter indstilling af tiden ved kort at trykke på K1 og vi kan foretage mindre ændringer: som standard-indstilling, der udløser er ugyldig under den indstillede forsinkelse.Når vi trykker på K1 gang, den udløser, bliver gyldige (tid tæller genstartes).Tryk på K1 igen, bestyrelsen, nulstilles i indstil forsink. (tiden stopper, output, nulstilles).Tryk på K1 igen, skal du gentage denne ændring cyklus...

Tilstanden i P1-2: signal der udløser tid tæller.Når T1 er nået, produktion begynder.Når T2 er nået, kredsløb afbryder forbindelsen.Vi kan indstille ventetiden T1 og arbejde tidspunkt T2: indstilling af tid for er pr indstilling i mode P1-1. Den eneste forskel er, at når den blå LED er tændt, vi er slået T2. Når den Blå LED er ude, vi er slået vente tiden T1.

Tilstanden i P1-3: Kredsløb for T1 sekunder, og sluk for T2 sekunder, det gælder om for uendelige cirkler.Vi kan indstille T1 og T2, som pr i-mode P1-1.

Tilstanden i P1-4: Når et signal udløser, output begynder at arbejde, men tiden tæller ikke begynde. Når trigger signal er slukket, skal tiden begynder. Når den indstillede tid er nået, output er slukket. I løbet af forsinkelsestiden, når vi give signal igen, delay-tiden er aflyst, og bestyrelsen holder arbejdsdag. Når signalet er slukket, skal tiden genstarter. Vi kan indstille den tid, som pr i-mode P1-1. pakken indeholder : 1 stk 1Sec~999Min Puls Signal Control Board Kredsløb/ Motor/ LED Delay Timer 12v 24v

Specifikation

  • Type: Mini
  • Mærke: TKXEC

2 Anmeldelser 1Sec~999Min Puls Signal Control Board Kredsløb/ Motor/ LED Delay Timer 12v 24v

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer