Titanium Silver Folde Paraply Fladskærms Ultralet UV-Parasol Dual-brug Solcreme Lomme Paraply Solen UPV50 Plus

Titanium Silver Folde Paraply Fladskærms Ultralet UV-Parasol Dual-brug Solcreme Lomme Paraply Solen UPV50 Plus

|

SKU: u62305

Tags: regn paraply kvinder, paraply xiaomi, regn paraply, parasol, paraply, paraply vindtæt, mini umbrella, lomme-paraply, lille paraply, paraply kvinder.

kr86.75 kr84.13

Status: På lager

Varebeskrivelse

Titanium Silver Folde Paraply Fladskærms Ultralet UV-Parasol Dual-brug Solcreme Lomme Paraply Solen UPV50 Plus

Bullet Punkter:

1、ULTRA LETVÆGT: BÆRBAR - KOMPAKT: Denne kompakte paraply er kun 7,5 ounce vægt, men åbner op til en stor 38"(ikke 34") baldakin. 5 Folde constructure mini sammenklappelig paraply korte nok (6.7 tommer) til at passe perfekt i din makeup taske, rejsetaske, kuffert eller kids rygsæk.Det er virkelig størrelse for at rejse paraply.

2、OPGRADERE MINI PARAPLY.Og mini paraply aksel er konstrueret tykkere end en at gøre sikker på, at det er robust og stærk nok til at modstandsdygtig over for vind og regn.

3、PARAPLY FOR SOL & REGN: rejse paraply cannopy er lavet af et lag af UV-resistent materiale.UV-beskyttelse paraply er i stand til at blokere 95% UV-ray og beskytter dig godt fra det stærke sollys.Hold dig kølig i solen og sikkert i regnvejr.Vandtæt belægning gør den kompakte paraplyen tørre hurtigt.

4、VINDTÆT DESIGN af konstruktioner: i Modsætning til andre mini parasoller, vores mini paraply er lavet af 6 - glasfiber ribber plus en stærk mental akslen.Rejse folde paraply kan tilføre denne paraply med evnen til at modstå i de normale kraftig vind og regn.Det vil ikke let at vende ud indeni ligesom de fleste andre kompakte paraply gøre.

5、EN STOR IDEELLE GAVE: Mini størrelse og ultra let, denne rejse paraply er ganske praktisk at blive taget rundt hvor som helst, du ønsker.Forskellige lyse farver for dig at vælge at gøre denne rejse paraply som en helt ideel gave til din familie, venner og kolleger,børn,drenge og piger.

Funktioner:

ULTRA LETVÆGT: BÆRBAR - KOMPAKT: Denne kompakte paraply er kun 7,5 ounce vægt, men åbner op til en stor 38"(ikke 34") baldakin. 5 Folde constructure mini sammenklappelig paraply korte nok (6.7 tommer) til at passe perfekt i din makeup taske, rejsetaske, kuffert eller kids rygsæk.Det er virkelig størrelse for at rejse paraply.

OPGRADERING MINI PARAPLY.Og mini paraply aksel er konstrueret tykkere end en at gøre sikker på, at det er robust og stærk nok til at modstandsdygtig over for vind og regn.

PARAPLY FOR SOL & REGN: rejse paraply cannopy er lavet af et lag af UV-resistent materiale.UV-beskyttelse paraply er i stand til at blokere 95% UV-ray og beskytter dig godt fra det stærke sollys.Hold dig kølig i solen og sikkert i regnvejr.Vandtæt belægning gør den kompakte paraplyen tørre hurtigt.

VINDTÆT DESIGN af konstruktioner: i Modsætning til andre mini parasoller, vores mini paraply er lavet af 6 - glasfiber ribber plus en stærk mental akslen.Rejse folde paraply kan tilføre denne paraply med evnen til at modstå i de normale kraftig vind og regn.Det vil ikke let at vende ud indeni ligesom de fleste andre kompakte paraply gøre.

En STOR IDEELLE GAVE: Mini størrelse og ultra let, denne rejse paraply er ganske praktisk at blive taget rundt hvor som helst, du ønsker.Forskellige lyse farver for dig at vælge at gøre denne rejse paraply som en helt ideel gave til din familie, venner og kolleger,børn,drenge og piger.

Parameter:

Solen beskyttelse belægning: titanium lim

Navn: Fem gange paraply rib

Materiale: aluminium legering

Type: Sun parasol

Fås i farverne: pink / lys blå / lilla / mørk grøn / sort

Vægt: Ca.212g

Antallet af ribben: 6 ribben

Solbeskyttelse indeks: UPF50+

Antal personer: 1

Produkt Liste:

Mini paraply*1

Betalingsmetoder:

· Du kan foretage betalingen via en af ovenstående metoder og pls bosætte sig inden for 3 dage, når din ordre er placeret.

· Din betaling vil blive bekræftet ved at Undertorvet.dk indenfor 24 timer, og vi vil behandle din ordre, når det er færdig.

· Hvis din ordre er lukket på grund af sikkerhedsmæssige årsager, vil du nødt til at indsende en ansøgning til Undertorvet.dk.

· Tilbagebetaling, der forårsages af ordre annullering, refusion overenskomst eller mægling vil blive behandlet øjeblikkeligt, og normalt tager omkring 7-10 arbejdsdage til at nå din konto.

Forsendelse og pakke:

· Alle varer vil blive kontrolleret og godt pakket før forsendelse.Ordrer afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at betaling er færdig.

· Vægten af pakken via normal post er begrænset til 2 kg.Vi vil sende separat, hvis vægten er over 2 kg.

· Normalt tager det omkring 15 - 60 dage, og måske blive lidt længere til nogle fjerntliggende område.

· Du kan vælge hurtig forsendelse metode, hvis du ønsker at få den pakke før, og til dette vil du nødt til at betale shipping gebyr.

Sende og tilbagebetaling:

Vi vil gensende eller refundering, hvis pakken går tabt, beskadiges under transporten eller modtage

den forkerte vare.Du er velkommen til at kontakte os og vi vil være glade for at hjælpe dig.

Feedback:

· Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du efterlade os en positiv feedback, vi vil være meget værdsat.

· Hvis der er noget galt, bedes du kontakte os først, før du forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, indtil alt er fint.

Specifikation

  • Størrelse: M
  • Antallet af ribben: 6 Ribben
  • Solbeskyttelse Indeks: UPF50+
  • Funktion: Folde
  • Kontrol: Semi-Automatisk
  • Panel Materiale: Sort Belægning
  • Sun protection coating: titanium glue
  • Type: Paraplyer
  • Materiale: Aluminium Legering
  • Model-Nummer: parasol
  • Aldersgruppe: Voksne
  • Produkt: paraply
  • mønster: Fem-folde-Paraply

0 Anmeldelser Titanium Silver Folde Paraply Fladskærms Ultralet UV-Parasol Dual-brug Solcreme Lomme Paraply Solen UPV50 Plus

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer