3D-Racing Form Polycarbonat Chokolade Formen med magnet kage dekoration bagning candy forme bageforme

3D-Racing Form Polycarbonat Chokolade Formen med magnet kage dekoration bagning candy forme bageforme

|

SKU: u6286

Tags: chocolate mold polykarbonate, kage form for silicium, 0 bagning, fondant cutter, hvælvet silikone forme, skimmel, granit bageforme, kage design værktøj, kage form for ra, forme folder.

kr94.94 kr75.95

Status: På lager

Varebeskrivelse

Specifikationer:

Materiale: fødevaregodkendt pastic Polycarbonat Form : Bil Størrelse ca :som billede viser, Bilen Chokolade Formen er afgørende for at gøre gourmet chokolade til pynt eller til at dekorere dine vinduer.Denne chokolade bil-formen er i 2 dele.Skal bruges sammen med chokolade på livet løs.Denne chokolade skimmel i tykke termoformet plastik, meget modstandsdygtige over, bringer shine til din chokolade fag, mens de lette frigivelsen af de enkelte dele.Gennemsigtigheden af din chokolade formen giver dig mulighed for nemt at dekorere din værelser med farvestoffer.Til at forme din chokolade, farve din skimmel på forhånd eller ej.Hæld dække chokolade, der er udviklet på arbejdstemperatur i chokolade skimmel, skrab det overskydende af med en spatel.Lad hærde (i køleskab).Unmould din bil til chokolade ved at trykke, hvis det er nødvendigt, formen hjemme på en hård og flad overflade.Maksimal driftstemperatur: 80-100 ° C.

Service

Dropshipping

1.din kunde placere ordre i din butik eller hjemmeside. 2.du placerer den samme rækkefølge i min butik og holde overskuddet. 3.vi vil sende de for at dine kunder direkte.Forsendelse

(Vores varer er meget passende , kan Du være forvisset om køb, vil vi straks afsendt.) 1.på grund af politik, bedes du give os dit fulde navn.tak for dit samarbejde. 2.varen vil blive afsendt inden for 3 hverdage efter modtagelse af betaling. 3.hvis transaktionen er i den chona helligdag, håndtering tid ville blive forsinket .forstå venligst, at. (Canada og Australien købere bemærk venligst: for at bedre styr på sikkerheden af varer,Forslag vælge epack Levering metode .Fordi kina post, der ikke kan forespørgslen logistik oplysninger .) Betaling Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Undertorvet.dk som Alipay,cerdit kort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er satisfide med det.Feedback

Håber du kan give os en god feedback!Din feedback er meget vigtigt for din forretnings udvikling.Vi oprigtigt opfordre dig til at lade Positiv Feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Tak for din støtte!

Specifikation

  • Bruger: kage dekoration , chokolade making, slik,budding,jelly
  • Mærke: dcrt
  • Model-Nummer: BH034
  • Funktion: Lager
  • Kit Antal: 1
  • chokolade form: CHOKOLADE BIL FORMEN F1 22CM
  • Certificering: SGS
  • Bager & Konditor Værktøjer Type: Chocolate Mold
  • chokolade skimmel farve: Gennemsigtig
  • Materiale: Plast
  • Type: 3D chokolade skimmel

3 Anmeldelser 3D-Racing Form Polycarbonat Chokolade Formen med magnet kage dekoration bagning candy forme bageforme

  1. Ricfernandes82 – 2020-12-14

    Packed very well received beautiful shape fine seller recommend him to

    5 / 5

  2. Maud Dagorn – 2020-12-27

    Goods quality, corresponds to the description. Sent quickly, well packed.

    5 / 5

  3. Rturnure – 2020-09-29

    Muy Lindo model mould

    5 / 5

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer