Metal Gryde Hylde Multi-lag Justerbar Gryde Rack Køkken Arrangør Rack Skål Hjem Forsyninger Køkken Tilbehør

Metal Gryde Hylde Multi-lag Justerbar Gryde Rack Køkken Arrangør Rack Skål Hjem Forsyninger Køkken Tilbehør

|

SKU: u6506

Tags: holder til komfur, fre pan, for mikrobølgeovn hylde, stegepande planlægning, skål afløbsbakke af rustfrit stål, skjulte vask, pan rack, puljen hylde, justerbar arrangør køkken, man potter pot.

kr295.12 kr250.86

Status: På lager

Varebeskrivelse

【Holdbare og Sikre Materialer】 Lavet af tunge strygejern, mere holdbare og holder tung vægt cookwares uden formændring.Premium-antik bronze belægning giver en 100% rustfri, er det ikke skader din krop og gør den let at rengøre.

【7 Justerbare Rum】Designet for let at stable, 7 justerbare rum, der kan lagre op til 7 pander eller bageplade bradepander, osv.Dette er en perfekt løsning til at gemme alle dine GRYDER og pander, så du sparer en masse plads i køkkenet eller på kabinetter og bordplader.Skabe et rent og ryddeligt køkken for dig.

【Multifunktionelle Design-Fungerer med de Fleste af Størrelsen Pander】om pan, jern gryde, kasserolle gryde, osv., kan nemt installeres, er meget velegnet for GRYDER, pander, låg til opbevaring, cookies, bageplade.Det er bedst bruges, hvor pladsen er begrænset, sådan som i et mindre eller travlt køkken, og det er bedst bruges, under bordplader, skabe og endda vasken for at mindske rodet på skærmen.

Vi vil bruge stødabsorberende emballage for at undgå skader under transport!

Hvad er der i Kassen ?

7 divider + 2 base + 6 silikone fødder

Produkt-indhold: metal hylde X 1 sæt

Nogle mennesker siger, at vi er en fabrik.I virkeligheden, er vi dine varer porter.Holdet har specialiseret sig i salg og produktion af egne produkter.Home produkter, der har rig erfaring, giver dig de bedste fordele, give dig den bedste produkter, og gøre Dine tilfredse hjem produkter er de største ønske af vores team.Tak for din støtte og Undertorvet.dk platform.

Holdet omhyggeligt samler Kinas produkt af høj kvalitet forarbejdning af planter for dig, og vælger det produkt, lag inspektion.

1.Størrelsen kan være 1-4 mm fejl, som manuel måling.

2.Prøv at give så detaljerede oplysninger som muligt til den adresse,som postnummer,fastnettelefon og mobiltelefon-nummer.

3.Farven forskel er forårsaget af forskellige faktorer, såsom at skyde lys skærmen er normal, og kan ikke undgås.

Fragt og returret:

Vi plejer at behandle ordren inden for 24 timer efter modtagelsen af betalingen.

1. Kina Post almindelige lille taske plus.Når pakken forlader Kina, det kan ikke spores.De fleste lande har brug for om 20-60 dage.

2. Kina Post, der er registreret luftpost er anslået til at tage 15-60 dage og kan spores i de fleste dele af landet.

3.De elementer, som du købe det samlede beløb over $5, vil vi sende det med anbefalet post eller E-pack,Det wil tage 15-60 arbejdsdage.

4.Over $200, vil vi arrangere forsendelse af EMS eller DHL eller FEDEX eller UPS eller TNT eller EMS , Det vil tage 5-7 arbejdsdage.

Shipping Time

USA 10-60 arbejdsdage

Russisk 20-55 arbejdsdage

Sydamerika lande 20-60 arbejdsdage.

Andre lande 20-60 arbejdsdage.

EU-lande og Asiatiske lande 15-60 arbejdsdage

Vi leverer også DHL, UPS, EMS og andre kurertjenester.Hvis du har brug for det hurtigst muligt eller i store mængder, er du velkommen til at kontakte os.

Dropshipping og engros:

1. Vi drop skib overalt i verden.Hvis du har spørgsmål eller problemer, er du velkommen til at kontakte os.

2. Vi vil yde den bedste engros pris og anbefale de bedste varer.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, kan du efterlade 5 stjerner feedback, vi vil være meget taknemmelig (projekt beskrivelse 5 stjerner, kommunikation 5 stjerner, transport tid til 5 stjerner).

Specifikation

  • Funktioner: Justerbar
  • Materiale: Metal
  • Bruger: pan storage rack
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

0 Anmeldelser Metal Gryde Hylde Multi-lag Justerbar Gryde Rack Køkken Arrangør Rack Skål Hjem Forsyninger Køkken Tilbehør

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer