4.8 en Dobbelt Usb Bil Oplader Stik Hurtig Opladning Med Led-Voltmeter Dc 12v-24v Bil Usb Oplader Stik USB-stikket Bil Tilbehør

4.8 en Dobbelt Usb Bil Oplader Stik Hurtig Opladning Med Led-Voltmeter Dc 12v-24v Bil Usb Oplader Stik USB-stikket Bil Tilbehør

|

SKU: u68349

Tags: stik usb-væg, voltmeter usb 12v bil, usb-stik, tiguan dual usb port bil oplader, android-dock-station, bilen usb-hub, 12 v-usb stik, 12v 5v usb stik, 12v båd plug stik, bil oplader dobbelt usb.

kr31.08 kr18.32

Status: På lager

Varebeskrivelse

Funktioner:

*1: Dette er en 4.8 En intelligent hurtig oplader, med spænding display, høj spænding advarsel, kan det vise opladning sats, der er en switch, der frit kan skifte indstilling af display og tænde/slukke for strømmen.

*2: Tryk kontakten let at tænde for strømmen, kan det vise real-time spænding efter fuld skærm lyser i 2 sekunder, og tryk derefter på knappen igen for at skifte til den røde power-indikator.Både display-tilstande kan være frit tændt ved hjælp af knappen Tryk på og hold tænd for to sekunder for at slukke for enheden.Efter at du har slukket for strømmen, det betyder at apparatet er afskåret magt input og derefter opnå effekten af at spare på el.

*3: Når indgangsspændingen er over 14.6 V, den røde indikator lyser (advarsel funktionen, der angiver, at input-spænding er for høj)

*4: Når strømmen er tændt og en USB-opladning er udført, flydende farve skærmen angiver, at det er i opladning, og det vil afspejle den hastighed af afgifter i henhold til de flydende sats af farve skærm .Når mobiltelefonen er fuldt opladet, vil det lyse op på fuld skærm.To minutter senere, vil Det vise real-time spænding igen .Display mode kan være koblet til en separat røde indikator-lyset ved at trykke kontakten let.Tryk på og hold tænd for to sekunder for at slukke for enheden.

*5.Multi-formål: at levere strøm til mobiltelefon, tablet-PC, GPS og andre USB-enheder,Bred Anvendelse: biler, motorcykler, atv 'er, Suv' er, UTVs, Både, osv.

Specifikation:

Produkt materiale: ABS

Produktets Farve: Sort

input Spænding: DC 12V - 24V

Output:5V 4.8 EN

Størrelse: 50x36.8mm

Pakkens Indhold:

1 * Bil Dual USB Oplader med LED-Voltmeter PÅ OFF-knappen

Bemærk:

1. Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2. Tillad lille manuel måling afvigelse for data.

Specifikation

  • Materiale Type: ABS+ gummi
  • Out Power: 18W
  • Spænding: 12V
  • Specielle Funktioner: NO
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Vægt: 40g
  • Model Navn: QM1921154
  • Mærke: oeny
  • Item Størrelse: 50x36.8mm
  • Interface: USB2.0

0 Anmeldelser 4.8 en Dobbelt Usb Bil Oplader Stik Hurtig Opladning Med Led-Voltmeter Dc 12v-24v Bil Usb Oplader Stik USB-stikket Bil Tilbehør

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer