MOC-21806 Vilde'Pursuit Specielle Rumskib Køretøj Super Bil Model byggesten Legetøj til Børn

MOC-21806 Vilde'Pursuit Specielle Rumskib Køretøj Super Bil Model byggesten Legetøj til Børn

|

SKU: u71447

Tags: rumskib, Teknik, bil lego, dota 2 nøglering, blok rumskib, lego technic voiture, arcadia, blok bil, rumskib toy, Blok.

kr115.02 kr80.53

Status: På lager

Varebeskrivelse

MOC-21806 Vilde'Pursuit Specielle Rumskib Køretøj Super Bil Model byggesten Legetøj til Børn

Produkt Navn :MOC-20383 Kategori:MOC Verden Dette Kit Indeholder:(C5177) 304 pc ' er af god kvalitet mursten PDF bygning instruktion Størrelse: L : 18 cm b : 8 cm, H : 5 cm BEMÆRK !Produkt-pakken ikke indeholder klistermærker og er elektronisk og trykt.Ikke indeholder motor, generator .Den trykte dele er erstattet af almindelige dele og ikke indeholder tredjeparts tilbehør.Den manuelle og puds er kun til reference, og er underlagt den faktiske dele pakke.Dette produkt er en MOC produkt, og ikke kommer med en papir manual.Efter indsendelsen af din ordre, bedes du angive en e-mail adresse og vi vil sende den elektronisk brochure til din e-mail-adresse.Alle dele er kvalitets tjekket inden afsendelse, så hvis du finder nogle dele mangler eller er beskadigede, skal du ikke bekymre dig.Kontakt os venligst og vi vil sende dem til dig med det samme uden beregning.

Produkt Navn :MOC-21806 Kategori:MOC Verden Dette Kit Indeholder:(C5168) 252 pc 'er af god kvalitet mursten PDF bygning instruktion Størrelse: L : 19 cm b : 7,5 cm H : 5 cm Produkt Navn :MOC-29014 Kategori:MOC Verden Dette Kit Indeholder:(C5167) 220-pc' er af god kvalitet mursten PDF bygning instruktion Størrelse: L : 15 cm W : 5.6 cm, H : 4 cm BEMÆRK !Produkt-pakken ikke indeholder klistermærker og er elektronisk og trykt.Ikke indeholder motor, generator .I tilfælde af at du vælger MOC ikke kommer med en motor, er du nødt til at købe den motor dig selv, kan du blive fortrolig med det.Den trykte dele er erstattet af almindelige dele og ikke indeholder tredjeparts tilbehør.Den manuelle og puds er kun til reference, og er underlagt den faktiske dele pakke.Dette produkt er en MOC produkt, og ikke kommer med en papir manual.Efter indsendelsen af din ordre, bedes du angive en e-mail adresse og vi vil sende den elektronisk brochure til din e-mail-adresse.Alle dele er kvalitets tjekket inden afsendelse, så hvis du finder nogle dele mangler eller er beskadigede, skal du ikke bekymre dig.Kontakt os venligst og vi vil sende dem til dig med det samme uden beregning.

Advarsel:

Du har brug for DIY ved selv at bygge op legetøjet.Great for børn at spille og studere. 1. Hvis beskyttelse tid er ved at passere, bedes du fortælle os at udvide beskyttelsen tid for dig. 2. Hvis du finder nogle dele glip af eller i stykker,skal du kontakte os inden de forlader en negativ eller neutral anmeldelse.Vi vil forsøge det bedste til at løse problemer.Tak! 3. Hvis der ikke er nogen tracking oplysninger, bedes du kontakte os for at kontrollere oplysningerne. 4. Hvis der er et problem omkring vores produkt og logistik, osv.Fortæl os venligst.Vi vil tilbyde den bedste service for dig. 5· Vi tilbyder drop shipping service.Velkommen til engrospriser.Bliv fan af butikken, kan du nyde flere rabatter, jeg vil sætte pris på din gode tilbagemelding ,Tak!

Specifikation

  • Certificering: CE
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Køn: Unisex
  • Materiale: Plast
  • CE: Certifikat
  • Blok Størrelse: Små byggesten(Kompatibel med Lego)
  • Plastik Blok Form: Selvlåsende Sten
  • Aldersgruppe: > 3 år
  • Type: BLOKKE
  • Model-Nummer: MOC-29014
  • Plast Type: ABS
  • Advarsel: Ingen mærkat, kun elektronisk manual
  • Stregkode: Ja

4 Anmeldelser MOC-21806 Vilde'Pursuit Specielle Rumskib Køretøj Super Bil Model byggesten Legetøj til Børn

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer