Roller pen. Picasso pen 916. Kontorartikler. 0,5 mm spids. High-end-pen.Gave pen.Almindelig boks

Roller pen. Picasso pen 916. Kontorartikler. 0,5 mm spids. High-end-pen.Gave pen.Almindelig boks

|

SKU: u816

Tags: søjle diskant, punkt metal-kuglepen, con 40, core metal-kuglepen, maling picasso, pablo picasso, metal kuglepenne, picasso billede, hero 659 nib, mange metal-kuglepen.

kr73.26 kr58.61

Status: På lager

Varebeskrivelse

Produkt Beskrivelse produktbeskrivelse design af hver Picasso Pen er kunstværker til temaet af Picasso.Kombinationen af kunst og produkter, med at opnå den "design personlighed, farve, spredning, produkt art of life ".De produkter, eksperimenterende i samme handel.Aktivt at følge og elsket af forbrugerne.Kunstnerisk, høj kvalitet, høj kvalitet, alsidig, "brand positionering er blevet Anerkendt, og ledsaget af kunder Farve.Black.Red.Blå.Grøn.Hvid.Orange, pink Efter købet på den ønskede farve for noter. Vi vil følge den farve, du har brug for levering. . .Hver pen har en separat gaveæske En separat pakke.Beskrivelse siger.Nib Størrelsen 0,5 mm i Vores engros priser på alle varer.Overlegen kvalitet.Overkommelige, blæste publikum Pen Betingelse:100% Nye

Pakken indeholder :

1X Pen

1X max

black

hvid

Orange

grøn

blå

rød

Pink

Guld

Vores mål: At give en 100% tilfredshed!

Bedes du sende e-mails til os, hvis du har nogen bekymring inden salg, og efter salg, vores kundeservice er altid klar til at give dig et tilfredsstillende svar.

Betaling:

Vi accepterer alle betalingsmetoder leveres på Undertorvet.dk.kom.Du kan vælge en, der er mest bekvem for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Undertorvet.dk, og vil ikke blive frigivet, før du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varen inden for 1 arbejdsdag, når din betaling er gennemført.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyr, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for at afvise forsendelser.Så forsendelses omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør eller bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Men de købere, bør sikre, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de byer vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Farve Mismatch:

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en retrun eller tilbagebetaling er muligt

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har et problem med vores produkter eller services, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Mange tak

Professionel Kontorartikler Leverandør , Velkommen engros !

Undertorvet.dk er en god handel plat, vi udvide vores forretning her og udvide vores ry for fremragende kundeservice, som er blevet bygget for over 10 år, handel, som giver stor værdi og support til alle vores kunder i Ebay.Med titusindvis af produkter, der er afsendt, kan vi forstå de ting, der betyder noget for dig, de køber.

Vi vil altid søge den bedste kvalitet, hvilket er grunden til, at vi trygt kan stå ved vores løfte om, at 'ren kvalitet, rene design.

Alle varer er efterset, under fremstilling og inden for emballage.Vi også lagerfører et fuldt sortiment af reservedele.Vi kan og vil gerne give dig aftersales service, du fortjener.

Vi er hele tiden at tilføje nye produkter til vores butik, så kan du komme og besøge os altid!

Som altid, hvis du har nogen spørgsmål, send venligst en besked til vores Kundeservice team, der er kun glade for at hjælpe.

Specifikation

 • Nyhed: No
 • Sletbare Eller Ikke: No
 • Materiale: Metal
 • Model-Nummer: PICASSO Farverige
 • Bruger: Kontor & Skole Pen
 • Skriver Punkt: 0,5 mm
 • Type: kuglepen

1 Anmeldelser Roller pen. Picasso pen 916. Kontorartikler. 0,5 mm spids. High-end-pen.Gave pen.Almindelig boks

 1. Mscabreros – 2021-01-21

  The pens are received. There are very elegants. Thank You!

  5 / 5

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer