Off-road Tunge Hjul Bremseklodser 2 pc ' er Til 4X4 SUV ATV Campingvogn, Bil hjulslip Prop

Off-road Tunge Hjul Bremseklodser 2 pc ' er Til 4X4 SUV ATV Campingvogn, Bil hjulslip Prop

|

SKU: u82737

Tags: blå mustang, hoved lampe til atv, bil parkering stop, terræn 4x4 tilbehør, ford mustang, suzuki samurai 4x4 rock, ford focus 2 jeg, mustang, bull rem, campingvogn del.

kr73.26 kr23.44

Status: På lager

Varebeskrivelse

Offroad Tunge Hjul Bremseklodser For 4X4 SUV ATV Jeep Campingvogn, Bil Hjul Propper par af 2 stk.

Farve: Sort

Materiale: Plastik

Dimension: 8.07*5.31*4.57 tommer

Funktioner:

Et vigtigt tilbehør til biler,campingvogne og trailere;

Forebyggelse af dæk fra rullende, bekvemt for dig at reparere din bil eller laste/losse varer,

Perfekt til brug ved parkering eller udskiftning af hjul ect.

Anbefales at blive brugt til de fleste køretøjer med 20inch dæk diameter eller mindre, ikke for hjulstørrelse over 20 tommer.

Sæt et chock på forsiden og en anden på bagsiden af det ene hjul på ujævnt terræn for at stoppe hjul fra at rulle.

1. Kraftig konstruktion. 2. Forhindrer dæk fra rullende.Brug med ramper eller andre løfteanordninger. 3. Anbefales til de fleste køretøjer med 20inch diameter dæk eller mindre. 4. Med reb og lav vægt for nem at samle op fra jorden, Indlejret for nem opbevaring. 5. Package: sæt af 2 PLASTIK hjul bremseklodser propper. 8.2*5.5*4.7 tommer.

1. Disse shipping er den mest populære måde at skibet.Det kunne have fjerntliggende område til skibet, hvis du hører til den fjerntliggende område , vil vi informere dig efter shipping agent fortalte.

2.Vi må ikke bære yderligere told , skatter og afgifter i parcel destination land;og rederiet vil indsamle det fra køber ved levering, nogle har brug for ekstra dokument vil ikke inkluderet i prisen.

3.Erklære værdi og navn: vi erklærer, at omkring 30% af værdien af den vare, de køber fra de fleste lande undtagen det land, der skal være, erklærer den reelle værdi.Hvis du har specielle ønsker, så du bedes venligst forlade bemærkninger i den rækkefølge,

Sælgerens Forsendelses Metode om : Aramex 5-15 dage DHL 7-15 dage FEDEX 7-15 dage UPS 5-15 dage Kina Skrive En ir-Mail 20-35 dage China Post Luft Parcel

45-60 dage(hvis du skyndte sig at få de varer ,

vælg ikke denne måde) EMS 10-15 dage

Du kan foretage betaling via ovenstående betalingsmetoder.Betaling skal ske inden for den gyldige tid, når placere ordrer.Undertorvet.dk vil kontrollere din betaling inden for 24 timer, når betalingen afsluttet, og vi vil behandle din ordre, når først processen er overstået.Hvis din ordre er blevet lukket af sikkerhedsmæssige grunde, så skal du indsende en ansøgning til Undertorvet.dk for betaling kontrol af mail

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3.Beviser Guide:

1).Billeder af den ødelagte pærer

Du vil blive bedt om at tage klare billeder og maile til os.Billederne bør omfatte pæren er tændt og når den er slukket.

2).Videoer af de knuste pærer

Hvis fotos ikke er i stand til at bevise, at den LED-lampe er defekt, en video er nødvendig.Slut pære med en 12V strømforsyning og vis os i den video, som du har tilsluttet pære korrekt med ledninger.Tak.

4. Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, det er ok, for at vende tilbage til os inden 15 dage.Vi vil fuld refusion, at du efter modtagelse returnere pakken, men du er nødt til at betale forsendelsesomkostninger.

5.Hvis der er mere end 60 dage ikke har modtaget din pakke, bedes du kontakte os for at udvide forsendelse beskyttelse.Eller vil vi kontrollere, om du kan modtage en pakke, Hvis ikke, vil vi fuld refundering af købsprisen til dig.

Bemærkede: Kunstigt beskadiget, er ikke inkluderet i returret.

1. 1 år producentens begrænsede garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer skal rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi må ikke reparere eller erstatte varer med udløbet garanti.

3. Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Undertorvet.dk!

1.Bedes du give os 5 stjerne feedback, når du modtager pakken.

2.Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte med os, vil vi svare dig på første gang.Du må ikke åbne tvist.

3.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vil vi svare dig på første gang.Du må ikke åbne tvist.

Specifikation

  • Model Navn: OL-WC
  • Mustang-År: 1999
  • Materiale Type: Plast
  • farve: black
  • Element Vægt: 0.6kg
  • Stil: Tilbehør
  • Emne Diameter: 5inch
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Type: Dæk Chock Stoppe Med At Blokere
  • Passer til: For Jeep 4X4 SUV ATV Campingvogn
  • Ford Model: mustang
  • Specielle Funktioner: Hjul Chock Stoppe Med At Blokere
  • Mærke: POVTOR
  • Størrelse: 5inch
  • Type: Hjul Chock Stoppe Med At Blokere
  • For Køretøj, Der Mærker/Modeller: FORD
  • Produkt navn: Hjul Chock
  • Materiale: Plast
  • Ekstern Afprøvning, Certificering: ce
  • Spænding: 12V
  • Vægt: 0,6 kg

1 Anmeldelser Off-road Tunge Hjul Bremseklodser 2 pc ' er Til 4X4 SUV ATV Campingvogn, Bil hjulslip Prop

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer