VENSTRE HÅND Ufærdige SG el-guitar krop 1stk mahogni lavet af høj kvalitet

VENSTRE HÅND Ufærdige SG el-guitar krop 1stk mahogni lavet af høj kvalitet

|

SKU: u87618

Tags: fuld sg pickguard, tl krop træ, høj kvalitet til el-guitarer, electric guitar kit, venstre hånds guitar, les, billig kvalitet, el-guitarer, akustisk guitar bro sadlen, guitar sg, ufærdige hals guitar, gibson.

kr360.21

Status: På lager

Varebeskrivelse

vi er en professionel violin producent.Vi er specialiseret i musikalske instrumenter til 10 år.Vores produkter er berømte design, høj kvalitet og bedste pris.Salg af violin, bratsch, cello, kontrabas og så videre.Vi kan også acceptere OEM-ordrer, og fremstille dem i henhold til dine specifikke krav.Vi håber, at vi kan etablere langvarige og venlige relationer med dig, og er meget glade for at hjalpe dig udvide dit marked. 1)Indeholder: 1 stk NEW høj kvalitet Ufærdige el-guitar, hals i mahogni lavet 1 stk NEW høj kvalitet Ufærdige elektrisk guitar hals.Hvis du har brug for , så kontakt mig.Jeg giver min bedste produkter og service til mine kunder.Jeg garanterer, at du vil kunne lide min vare.

Men for at undgå eventuelle forglemmelser, jeg høfligst anmode om din hjælp til at hjælpe os med at gøre dette til en gensidigt tilfredsstillende transaktion ved en GRUNDIG gennemgang af post beskrivelse og fotos, og beder alle spørgsmål INDEN BUDGIVNING. **Bemærk venligst, at størrelse og farve repræsentation, er omfattet fremstilling varians og er måske ikke helt nøjagtige.Bemærk også, at skærmen indstillinger kan variere fra computer til computer og kan fordreje faktiske farver.Læs venligst disse vilkår grundigt, før du afgiver dit bud.Vilkår og Betingelse varen er solgt på en "as is" basis, spørg venligst alle spørgsmål, før budgivning for at undgå at få en vare, du er ikke tilfreds med.Ubrugte/uåbnede merchandise vil være fuldt krediteret.Omfatter dit navn, adresse, post, dagtimerne telefon, hvor du har betalt, og hvis du anmoder om en refundering eller ombytning.Efter at få den returnerede vare, vil vi refundere kunden på det punkt pris ( eksklusive forsendelsesomkostninger og tilbage ). 15 Dages Tilfredshed Udveksling Garanti: Hvis kvaliteten af dit køb ikke lever op til dine forventninger eller din tilfredshed, produkt ( er ) kan kun Udveksles.Kunden Tilfredsstillende Bemærk: tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% og en kundetilfredshed garanti.Jeg er her og er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have, før eller efter købet.Mit mål er at gøre sikker på, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.Når du handler med os, deres tilfredshed er vores #1 prioritet.Bud Med

Specifikation

  • Type: hals og krop
  • Model-Nummer: 01
  • Mærke: YINFENTE

1 Anmeldelser VENSTRE HÅND Ufærdige SG el-guitar krop 1stk mahogni lavet af høj kvalitet

  1. Sanekwar – 2020-11-12

    Fast delivery by courier. The seller is sociable and understandable. Made very high quality of two pieces of wood, as in the photo. Very satisfied!

    5 / 5

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer