10stk Lille Hul Tilbage Cover Glas med CE-Til iPhone 8G 8 Plus Reparation for Bageste Boliger Revnet Glas Udskiftning

10stk Lille Hul Tilbage Cover Glas med CE-Til iPhone 8G 8 Plus Reparation for Bageste Boliger Revnet Glas Udskiftning

|

SKU: u87653

Tags: knæk telefon, glas kuppel udskiftning, knust glas reparation, knæk telefonens skærm reparation, glas væske reparation, nova 3i tilbage glas udskiftning, mn auto glas udskiftning, af ymj glas udskiftning, skift tilbage udskiftning, knæk glas telefon.

kr77.29 kr64.90

Status: På lager

Varebeskrivelse

10stk Standard Hul Tilbage Cover Glas med CE-Til iPhone 8 8Plus Reparation for Bageste Boliger Revnet Glas Udskiftning

Beskrivelse:

Dette er ikke back protector glas,det er for krakket tilbage cover glas udskiftning ,er det tilbage til glas reparation.X Xs Xs Antal XR 8G 8P 11 11 Pro Max antal alle tilgængelige.Kontrolleres én efter én, før forsendelse.Du kan være sikker på at købe det.

For Information:

10stk Standard Hul Tilbage Glas med CE

Bemærk:

1. Vi har alle dele til mobiltelefon reparation,OCA film/Polariserende film/Front Glas/Touch-Screen/Nogen former for Selvklæbende klistermærker/Baggrundslys/Frame/Back cover/Flex kabel - /Software osv.der er en dele af det, vi leverer, er vi også har en teknisk uddannelse, service og LCD reparation af udstyr / skimmel levering .hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte mig. 2. Vi bruger Undertorvet.dk officielle shipping metode , som sikrer rettidighed, sikkerhed og service.hvis du har brug for hurtigere levering, kontakt os, eller vælge hurtig ved dig selv,thx. 3. Hvis du er lokale engros leverandør, eller har du brug for mere,hvis du ønsker en bedre pris og samarbejde med os,bedes du kontakte os,thx.

Prøven vise:

Billedet er kun en reference.

Om OS:

Vores kvalitet og konkurrencedygtige priser tillade os at have et ry for at mange år i mobiltelefon tilbehør & mobiltelefon dele markedet & LCD Reparation Udstyr & mobiltelefon skærm reparationer.Vi har skåret omkostningerne mange gange og forsøge at tilbyde bedre priser.Derudover har vi en ERP-system kontrol og manuel QC dual kvalitet inspektion for at sikre vores kvalitet og produkt nøjagtighed.Hvis du ikke kan finde hvad du har brug for, kan du kontakte os og vi vil gøre vores bedste for at finde det for dig.

Forsendelse:

1. Vi vil sende varer i 3 hverdage efter, at den fulde betaling er blevet bekræftet.Hvis betaling ikke er tilgængelig, vil din ordre automatisk blive lukket. 2. Normalt tager det omkring 4 til 7 arbejdsdage, ved hurtig(DHL/EMS/Fedex), og 15-35 arbejdsdage fra Undertorvet.dk eller Kina Air mail til at sende til dit land.Hvis tiden mere 35days,bedes du kontakte os i god tid.Vi vil give dig en god hjælp. 3. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. 4. Hvis du ønsker, at fik de produkter hurtigt,skal Du vælge den måde, forsendelse af DHL, FEDEX eller EMS.

Feedback:

1. Når du modtager din post i e-mail, pls inspicere det højre væk for at sikre, at det passer til den beskrivelse i prospektet. 2. Hvis noget ikke er tilfredsstillende, kan du kontakte os for at løse problemet.Det vil ikke ske, da vi dobbelttjekke hvert stykke før afsendelse.Hvis du er tilfreds med varen, kan du hjælpe til at forlade os positiv feedback, vil vi give dig en rabat eller nogle gave til din næste bestilling, og vi vil give dig den Positive Feedback, når levering er bekræftet.tak for din støtte.

Retur & Garanti:

1. Hvis denne vare er defekt ved modtagelsen, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelsen af udveksling af et nyt. (køber, omfatter alle de originale elementer, ubeskadiget, i salgbar tilstand, tak). 2. Vi tilbyder gratis reparation service inden for 1 år efter købet.For de første 3 måneder efter købsdatoen, vil vi være en måde fragt (fra Kina til din placering).Efter 3 måneder fra køb, køberen skal betale 2 måder af shipping cost.

Hvis du køber maskinen fra os , og Vi vil sende det rigtige stik eller adapter, der er egnet til dig, der er i overensstemmelse med den leveringsadresse.

Specifikation

  • Mærke: iinsumo
  • Levering: 2 Arbejdsdage Efter Betalingen
  • Kvalitet: Bedste
  • Kompatibel: 8 8Plus
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kant-til-kant Dækning: No
  • Kompatibel Telefon Brand: Apple iPhone
  • Bruger: mobiltelefon
  • Type: Tilbage film
  • QC: ERP-Systemet og den Manuelle Kontrol
  • Moq: 10stk
  • Materiale: Glas
  • Kompatible iPhone-Model: IPHONE 8
  • Produkt navn: Tilbage Cover Glas Udskiftning

0 Anmeldelser 10stk Lille Hul Tilbage Cover Glas med CE-Til iPhone 8G 8 Plus Reparation for Bageste Boliger Revnet Glas Udskiftning

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer