Luksus kuglepen metal materiale, brevpapir signatur kontor skole leverandør 0,7 mm blæk

Luksus kuglepen metal materiale, brevpapir signatur kontor skole leverandør 0,7 mm blæk

|

SKU: u91223

Tags: lommelygte xhp, formål hånd pumpe, pung drenge minion, rhinestone spand, rhinestone savning, tasken er forsynet charms, rhinestone parure, rhinestone scarab, lilla paryk mørkere, rhinestone afstemning.

kr28.69 kr24.42

Status: På lager

Varebeskrivelse

Hej, ven!Velkommen til vores butik !!

Hvis den mængde, der er mere end 30 stykker.Vi vil give dig en rabat med 30% rabat, og sender til dig via hurtig hurtig, som DHL eller ARAMEX!

De penne er enkelt penne nu.Hvis du ønsker kassen, bedes du kontakte os!! !Duo til lys og tv forskelle, itme farven kan være lidt forskellige fra de billeder.Forstå venligst !

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil skibet ud af de elementer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at kunder, der er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og kunder er ansvarlige for told.

_____________________________________________________________________________

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen i 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Men kunderne skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage, vil kunden være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give en fuld refusion.Kunden skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Kunden vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

_____________________________________________________________________________

Garanti & Vedligeholdelse:

Kunder kan bede om at få en erstatning inden for 7 dage fra din modtagelse af varen.Kunderne skal returnere varen i den originale forhold til os og bære fragt-omkostninger til returnering.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal kunden også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

_____________________________________________________________________________

Farve Mismatch:

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

_____________________________________________________________________________

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Giv mig en chance for at bryde dig!

Ser frem til at samarbejde med jer for på lang sigt her!

Specifikation

  • Model-Nummer: S-029
  • Materiale: Metal
  • Bruger: Kontor & Skole Pen
  • Skriver Punkt: 0,7 mm
  • Mærke: STOHOLEE
  • Type: kuglepen
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Nyhed: Ja
  • Sletbare Eller Ikke: No

0 Anmeldelser Luksus kuglepen metal materiale, brevpapir signatur kontor skole leverandør 0,7 mm blæk

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer