Nye Xiaomi Mijia Skruetrækker 16 I 1 Skralde Skruetrækker Hjem Reparation Værktøjer Magnetisk Skruetrækker Magasin S2 Stål Dobbelt-hoved

Nye Xiaomi Mijia Skruetrækker 16 I 1 Skralde Skruetrækker Hjem Reparation Værktøjer Magnetisk Skruetrækker Magasin S2 Stål Dobbelt-hoved

|

SKU: u96463

Tags: Xiaomi, micriphone for at synge, mijia, scx4300, fugl um1, albun, mijia xiaomi, m365 værktøj, skruetrækkere magasin, xiaomi mi.

kr232.61 kr162.83

Status: På lager

Varebeskrivelse

Nye Xiaomi Mijia Skruetrækker 16 I 1 Skralde Skruetrækker Hjem Reparation Værktøjer Magnetisk Skruetrækker Magasin S2 Stål Dobbelt-hoved

Vigtigste Funktioner:

Mijia 16 i 1 skralde skruetrækker

Præcis skralder, der er særdeles effektive og arbejdsbesparende, og lys-vægt magasin kan bruges på ethvert tidspunkt

Tre-hastighed, præcision ratchet

Aftagelig magnetisk hoved batch-magasin

Høj kvalitet S2 stål dobbelt-ledes bit

Behageligt snit håndtag design

Specifikationer:

Produkt model: MJJLLSD002QW

Bit head model: C6.3 x L32mm dobbelt hoved bit

Vægt: 230g

Ratchet maksimale drejningsmoment: 20N.m

Skruetrækker størrelse: 144x34x34mm

Forlængelse stang størrelse: 110x10x10mm

Plum: T15 / T20 / T25 1 T30

Executive standard: GB / T 10635-2013

Sekskant: H3 / H41 H5 / H6

Ord: SL4 / SL6

Cross: PH0 / PH1 jeg 1 PH2 PH3

M ord: PZ1 / PZ2

Pakkens Indhold:

Mijia 16 i 1 skralde skruetrækker x1

Forlængelse stang x1

Dobbelt hovedet parti hoved x8

Kinesisk manuel x 1

Xiaomi Mijia 16 i 1 skralde skruetrækker Præcis skralder, der er særdeles effektive og arbejdsbesparende, og lys-vægt magasin kan bruges på ethvert tidspunkt Tre-hastighed, præcision ratchet Aftagelig magnetisk hoved parti magasin af Høj kvalitet S2 stål dobbelt-ledes lidt Behageligt snit håndtag design

Effektiv præcision ratchet 16 parti hoved modeller S2 legeret stål smule Ratchet maksimale drejningsmoment 20N.m

Tre-gear med højt drejningsmoment skralde til at forbedre effektiviteten af Tre-hastighed justering, kan fortsætte med at rotere i en retning, uden gentagne gange at ændre holding position.

Ratchet hjul kan modstå drejningsmoment op til 20N.m *, som er holdbar, og den operation er mere arbejdskraft-energibesparelser og effektiv.Ovenstående illustration og beskrivelse udgave af "R block, L-blok, højre, venstre", er kun for de almindelige skruer med højre hånd terapi.

45 tand høj præcision ratchet, velfungerende all-aluminium shell skralde med 45-tand præcision gear inde, ratchet roterer mere gnidningsløst, med at bringe et jævnere drift føle og opleve.

Aftagelig Forlængelse stang Magnetiske absorption nano parti hoved, let at tage og modtage Tryk type magasin design, indre magnetiske absorption af 8 dobbelt-ledes bits, hvilket sparer plads.Magasinet kan være helt adskilt fra hoveddelen, og det er mere bekvemt at erstatte partiet hoved til enhver tid.

16 parti hoved modeller, aftagelig forlængelse stang bit er lavet af høj-kvalitet S2 legeret stål med en hårdhed på op til 60HRC *, som er hård men er ikke sprøde, hårde og ikke for bløde .

Den 8 dobbelt-ledes bits indeholder i alt 16 almindeligt anvendte modeller, med 110mm aftagelig udvidelse stænger, der nemt kan opfylde behovene hos de fleste hjem.Bemærk venligst, at når du bruger: den maksimale drejningsmoment, at forskellige specifikationer af den smule kan bære, er forskellige.

Cutaway håndtag design til komfortabelt greb Den komfortable cut-away håndtaget er designet til at passe til formen af den hånd, smidigt, let at anvende magt, og ikke hænger i hænderne.På samme tid, skruetrækker kan placeres glat, som ikke er let at rulle ud.

To-farve sprøjtestøbning proces, integreret støbning grebet er fremstillet af nylon glas fiber dual højstyrke materiale, og er dækket med soft TPE gummi, som er skridsikkert og ikke-stick, og føles behagelig.

Alle produkter er igennem strenge test før forsendelse.Alle fotos der vises, er 100% ægte, og kun til reference.Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig når som helst.Med det formål at skabe en behagelig shopping oplevelse for dig,vi er forpligtet til at levere top kvalitet og god service alle gange.

Specifikation

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Xiaomi
  • Certificering: CE

0 Anmeldelser Nye Xiaomi Mijia Skruetrækker 16 I 1 Skralde Skruetrækker Hjem Reparation Værktøjer Magnetisk Skruetrækker Magasin S2 Stål Dobbelt-hoved

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer