Gratis Forsendelse ! A4 Sublimation papir til Epson Inkjet Printer

Tilbud!

Gratis Forsendelse ! A4 Sublimation papir til Epson Inkjet Printer

|

SKU: u9794

Tags: epson printer a3, 9800 pro, epson l3150, epson l395, c210, premium-sublimation papir, a4 papir 80gsm kopi papirer, epson p50, roland visker, epson ink-p400.

kr152.63

Status: På lager

Varebeskrivelse

A4 Sublimation papir til Inkjet-Printer Package : omfatter 100 ark sublimation papir Produkt Beskrivelse 1. Fabrikken direkte levering. 2. Høj kvalitet med konkurrencedygtige priser. 3. Velegnet til krus/plade/klud/glas/flag/sko og så videre. 4 .Transfer temperatur:180-200 grader. 5. Transfer tid:25-40 6 sekunder. Velegnet til piezo-printere som EPSON Inkjet printer 7. Omfattende og levende farver Specifikationer for ydeevne 1.Sublimation Overførsel Af Papir 2.Høj farve gengivelse, skal du ikke rynke, fleksibel, har det godt, høj kvalitet,ikke knække, mens rive Billeder, overført af en sådan sublimation overførsel papirer er af høj farvegengivelse, de ikke rynke, ikke knække, mens rive, føler sig godt og er fleksible.Det er det bedste valg til at overføre T-shirts og udskrivning personlig shirts.Det kan overføres på 100% lys-farvet bomuld, hvilket inkluderer T-shirts, hatte og så videre.Farven betyder ikke falme, mens vask.Det kan være meget udbredt i tøj, T-shirts, tasker, med sportstøj, puder og så videre (med høj kvalitet og rimelig pris), kan det også bruges i forskellige træ, metal, glas produkt efter særlige belægning behandling.Den bedste udskrivning temperatur afhænger af forskellige materialer i produktet.Tid, tryk og temperatur, er de tre fators at have en effekt på udskriftskvaliteten.

Forsendelse Info: China Post, Luftpost Forsendelse.Det tager normalt omkring 14 til 26 dage til de fleste land.Hurtig Forsendelse af EMS/Fedex/DHL, Det tager normalt omkring 4-8 dage til de fleste land.Leveringstiden er angivet ovenfor, er en gennemsnitlig tid og nogle gange undtagelse kan ske på grund af forskellige årsager.Alle elementer kan blive markeret som "Gave eller Prøver", Så du ikke har for høj skat i din told.Der er ingen overførsler i weekenden og på helligdage.Returret: 30 dage tilfredshedsgaranti.Kun det defekte produkt vil blive tilbudt ombytning eller pengene tilbage inden for 30 dage efter, at du modtog varen.Vilkår og Betingelser: Alle varer er Helt Nye.Læs alle varebeskrivelser, betaling, forsendelse og håndtering, politikker, vilkår og betingelser, før du afgiver et bud.Alle salg er final.By bud på auktion/notering, du er enig med vilkår og betingelser for denne auktion.

Specifikation

  • Type: Andre
  • Mærke: szsanhe

0 Anmeldelser Gratis Forsendelse ! A4 Sublimation papir til Epson Inkjet Printer

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer