XDM0080 russiske Føderation Medal for Mod Staten Dekoration Medalje for Tapperhed med Bånd Rusland Badges

Tilbud!

XDM0080 russiske Føderation Medal for Mod Staten Dekoration Medalje for Tapperhed med Bånd Rusland Badges

|

SKU: u9888

Tags: cross tysk, medaljon, model 3 tesla spoiler, rusland shirt, Rusland, medaljer sovjetiske, tysk medalje, medalje, adobe creative cloud-tasten, medal military.

kr39.68

Status: På lager

Varebeskrivelse

Medaljen "For Mod" eller Medal "For Tapperhed" (russisk: Медаль "За отвагу") er en tilstand, udsmykning af den russiske Føderation, der blev overført fra den Sovjetiske awards system efter opløsningen af SOVJETUNIONEN.Medaljen " for Mod er en 34mm i diameter cirkulære sølv farve medal med en forhøjet kant på både forsiden og bagsiden.På forsiden, i den øvre del er tre fly, der flyver fra højre til venstre.Nedenfor flyet er imponeret og rød emaljeret indskrift i to linjer "FOR MODET", og under indskriften er (T-35) tank med den forreste venstre hjørne tættest på den front.Den Sovjetiske variant havde den yderligere imponeret og rød emaljeret inskriptionen "USSR" (russisk "CCCP") under tank lige over og følger krumningen af medaljen ' s forside nederste rand.den nuværende medalje ingen inskription.Medaljen er bagsiden er glat bortset fra en præget bogstavet "N" efterfulgt af et vandret streg på den nederste halvdel er forbeholdt award serienummer, og en maker ' s mark under det.Medaljen er fastspændt til en standard russisk femkantet mount af en ring gennem medalje suspension loop.Bjerget er dækket i en 24mm bred grå bånd med en blå 2mm kant stribe på hver side.

(De er ikke originale ,bare replika )

Poster Nr.XDM0080

Betaling:

Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi, Ali Spærrede som en garanti for betaling transaktioner.Selvfølgelig,vi accepterer andre betalinger.

Forsendelse:

Vi støtter mange shipping metoder,su ch som DHL,Fedex,EMS,UPS og Kina Post Air Mail(CPAM) osv.Vi plejer at sende varer ud inden for 2 dage, når at modtage betalinger.Og forventet levering 5-10 dage med DHL,Fedex , UPS og i 7-15 dage af EMS og i 10-30 dage af CPAM efter levering.

Måske vil det tage længere tid for nogle fjerntliggende lande.Håber virkelig at du kan være tålmodig.

Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger porto for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Vores tjenester altid har en relateret tracking-nummer, som ikke kan spores online.Så hvis du er faret vild i fragt og forsendelsesomkostninger,så kontakt os,vi vil give en tilfreds måde.

Returret:

Vi ønsker 100% tilfredshed på alle transaktioner.Vi fuldt ud garantere, at vores produkter kvalitet.Hvert punkt er nøje inspiceret før afsendelse.

Hvis du ikke har modtaget dine varer i gang,bedes du kontakte os,vil vi løse shipping-problemer, så snart hurtigt.

Hvis du modtager defekte varer,bare lad mig vide,kan vi udskifte dem eller refundere penge!W e vil give dig en tilfreds svar.

Feedback:

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du køber, kan du give 5 stjerner og positiv feedback .Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller tjenester,vil vi sætte pris på for at, du kontakter os, før du giver negativ eller neutral feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse eventuelle tvister.

Ordsprog:"Roser er givet, duft i hånd"

Tak for dit samarbejde og har en vidunderlig shopping!

Specifikation

  • Tema: Patriotisme
  • Vægt: 23 grams with Ribbon
  • oprindelsessted: Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
  • Type: staten udsmykning af den russiske Føderation
  • Farve: Rød Blød Emalje
  • Mærke: JYun
  • Regional Funktion: Europa
  • Materiale: Metal
  • Status: Helt Ny Uden Fejl
  • Størrelse: D34mm
  • Plating: Zink Legering+Sølv Forgyldt
  • Form: Som viste billeder
  • Stil: Folkekunst
  • Emballage: Hver Enkelt I En Taske

2 Anmeldelser XDM0080 russiske Føderation Medal for Mod Staten Dekoration Medalje for Tapperhed med Bånd Rusland Badges

  1. Axnldreevsergeym – 2020-12-04

    Thank you seller. Good copy.

    5 / 5

  2. Ridger124 – 2020-11-05

    Very high quality medal for courage. Near "for victory over Japan" is not so cool.

    5 / 5

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer